Κυριακή 31 Μαΐου 2015

9Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΦΟ.Δ.Σ.Α



Το Δίκτυο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δίκτυο Φο.Δ.Σ.Α) και ο Φο.Δ.Σ.Α Βόρειας Πεδιάδας Α.Ε των Ο.Τ.Α συνδιοργανώνουν με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) και την συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης, την 9η Πανελλήνια Σύνοδο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α), στις 18, 19 & 20 Ιουνίου 2015, στη Χερσόνησο Ηρακλείου.
Ο τίτλος του Συνεδρίου είναι:
«Διαχείριση απορριμμάτων – Κυκλική Οικονομία – Φο.Δ.Σ.Α και Κοινωνίες Μηδενικών Αποβλήτων »
Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν πολλοί εισηγητές & επιστήμονες με γνώση και εμπειρία στα θέματα διαχείρισης στερεών αποβλήτων, την εναλλακτική διαχείριση, τη νομοθεσία που διέπει τους Φο.Δ.Σ.Α καθώς και εκπρόσωποι των συναρμόδιων Υπουργείων, της Κ.Ε.Δ.Ε και των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων.
Θα υπάρχει ιδιαίτερη ενότητα και ανάπτυξη των θεμάτων, που αφορούν τον Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ) και τα Περιφερειακά Σχέδια Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ), τα οποία βρίσκονται στην διαδικασία εκπόνησης – επικαιροποίησης αυτήν την περίοδο.
Τέλος εκπρόσωποι φορέων από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μεταφέρουν την εμπειρία και καλές πρακτικές στη διαχείριση των απορριμμάτων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΦΟ.Δ.Σ.Α
Δ/νση: Π. Δράκου 11 & Πινδάρου
32200 Θήβα
Τηλ.: 22620 24651
Fax: 22620 24631
Ε-mail: dyfodisa@otenet.gr