Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Με βραδινή παράσταση μέσα στη θάλασσα το Καρναβάλι της Χαλκίδας

Γράφτηκε από την Έφη Ντίνη
http://www.eviakosmos.gr


Μία μοναδική εμπειρία θα ζήσουν όσοι επισκεφτούν την Κυριακή 13 Μαρτίου την Χαλκίδα προκειμένου να βιώσουν το Θαλασσινό Καρναβάλι που ετοιμάζει η πόλη. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ σε συνεργασία με τους Συλλόγους της πόλης, τον κόσμο που θέλει να συμμετέχει και όλους εκείνους που θα μείνουν απλοί θεατές ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό-μοναδικό για πρώτη φορά στην πόλη μας που βρέχεται από θάλασσα. Το νερό έχει την τιμητική του μέσα από μία ξεχωριστή παράσταση που θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους. Η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη και οι συνεργάτες της έχοντας στο πλευρό τους τον Δήμο Χαλκιδέων και τους Χορηγούς που τους εμπιστευτήκαν ετοίμασαν για την πόλη μας κάτι μοναδικό. Το Θαλασσινό Καρναβάλι είναι θεσμός για την πόλη με τα τρελά νερά! Μένει να δώσουμε λίγη τρέλα παραπάνω με τις ιδέες μας για να τρέξουμε με τη φαντασία μας ακόμη πιο μακριά…

Ραντεβού στη Χαλκίδα αυτή την Κυριακή στις 4.30 το απόγευμα ξεκινά η παρέλαση των καρναβαλιστών Πεζοπόρα τμήματα και άρματα θα ξεκινήσουν από το Κόκκινο Σπίτι. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή: Τζιαρντίνι, Φαρμακίδου, Αγγελή Γοβιού, μέχρι και την παλαιά γέφυρα. Τα πεζοπόρα τμήματα πλην των αρμάτων θα συνεχίσουν και προς την παραλία ως το στρογγυλό.

Στις 7.00 το απόγευμα, «κουρσεύουμε τον Ευβοϊκό». Βραδινή παράσταση μέσα στη θάλασσα. Πειρατές, πλοιάρια, μάχη, φωτιές, βεγγαλικά, κάψιμο του καρνάβαλου μέσα στον Ευβοϊκό, μας περιμένουν στην παραλία της Χαλκίδας. Θα ακολουθήσει συναυλία με τον STAN και τους REC, μέχρι αργά το βράδυ.