Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας, θέλω να συγχαρώ θερμά τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εισαγωγικών Εξετάσεων του διδακτικού έτους 2015-2016 και να τους ευχηθώ τα χρόνια των σπουδών τους να είναι παραγωγικά και δημιουργικά και να αποκτήσουν όλες εκείνες τις γνώσεις, που θα τους οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και κοινωνική καταξίωση.

Χαίρομαι, που για ακόμα μία φορά, οι μαθητές των λυκείων του Δήμου μας σημείωσαν μεγάλες επιτυχίες και κατάφεραν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς τους καθώς συνέβαλαν με τη στήριξή τους και τη σωστή διδασκαλία στην επιτυχία τους.

Τέλος, θέλω να ενθαρρύνω όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, να συνεχίσουν να προσπαθούν για την εκπλήρωση των στόχων τους και τους υπενθυμίζω ότι υπάρχουν πολλές διέξοδοι επαγγελματικής σταδιοδρομίας που θα τους δώσουν ευκαιρίες για το μέλλον τους.


Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Σπυρίδων Νικολάου