Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Μέλι και λεμόνι για την ακμή


Τα σπυράκια είναι ίσως το πιο τρομακτικό και επίμονο πρόβλημα κάθε γυναίκας με λιπαρό δέρμα. Η απολέπιση, η ενυδάτωση και η αναζωογόνηση είναι σημαντική...
για τον λιπαρό τύπο δέρματος, καθώς και μια κατάλληλη λύση για την θεραπεία της ακμής.

Κρατώντας το δέρμα μακριά από το μολυσμένο περιβάλλον, τα λιπαρά και χαμηλής ποιότητας make up, θα το βοηθήσετε να μείνει υγιές χωρίς σπυράκια και άλλες ασθένειες που σχετίζονται με το δέρμα ή λοιμώξεις.

Το λεμόνι είναι η καλύτερη θεραπεία για το λιπαρό δέρμα. Ο χυμός λεμονιού περιέχει κιτρικό οξύ, το οποίο μπορεί να εξουδετερώσει και να ελέγξει την έκκριση του λαδιού στο λιπαρό δέρμα. Έχει την ικανότητα να μειώνει αποτελεσματικά τα σπυράκια. Το οξύ σκοτώνει τα επιβλαβή βακτήρια που προκαλούν ακμή, ενώ μειώνει και τις ουλές.

Το μέλι έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και μπορεί να αποκαταστήσει την ισορροπία της υγρασίας του δέρματος. Το μέλι δίνει ένα φυσικό λαμπερό δέρμα και βοηθά επίσης στη μείωση της ακμής.

Μάσκα με μέλι και λεμόνι για την ακμή

Πάρτε 1 κουταλιά φρέσκο ​​χυμό λεμονιού και την ίδια ποσότητα μελιού σε ένα καθαρό μπολ. Ανακατέψτε τα καλά. Το αποτέλεσμα θα είναι μια παχιά πάστα.
Απλώστε τη όλο το πρόσωπο και το λαιμό, αφού έχετε καθαρίσει το πρόσωπό σας πρώτα.
Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι βαμβάκι για να εφαρμόσετε το μείγμα σε όλο το πρόσωπο.
Αφήστε το μείγμα να δράσει για 15 έως 20 λεπτά.
Μετά, ξεπλύνετε με κρύο νερό.
Μπορείτε να παρατηρήσετε μια άμεση μείωση στα σπυράκια και μια φωτεινή λάμψη στο πρόσωπό σας .Επίσης, αυτή η θεραπεία βοηθά να εξασθενίσουν τα σημάδια από τα σπυράκια.

Μπορείτε να επαναλάβετε τη μάσκα δύο φορές την εβδομάδα.