Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Η εγγονή της έλεγε πως η ζωή είναι σκληρή,τότε η γιαγιά της έδωσε ενα συγκλονιστικό μάθημα ζωής που πρέπει να διαβάσετε!


Ένα ισχυρό μάθημα ζωής κάνει το γύρω του διαδικτύου και είναι από εκείνα που αφορούν όλους μας. Η ιστορία ξεκινά με μια νεαρή γυναίκα, της οποίας η ζωή έχει γίνει χίλια κομμάτια. Φαίνεται πως τίποτα δεν έχει ουσία γύρω της και περιμένει κάποιο θαύμα να συμβεί. Η γυναίκα πηγαίνει να επισκεφθεί την ηλικιωμένη γιαγιά της και να της πει πόσο απογοητευμένη είναι με τη ζωή. Ακόμη και το πιο απλό, το πρωινό ξύπνημα έχει γίνει για αυτήν σχεδόν ακατόρθωτο. Και τότε η γιαγιά της μπαίνει μέσα στην κουζίνα και κάνει κάτι χωρίς να πει κουβέντα. 20 λεπτά αργότερα, τοποθετεί ένα πιάτο μπροστά στην εγγονή της. Το πιάτο περιέχει τρία γνωστά σε όλους φαγώσιμα αντικείμενα. Και τότε ρωτά την εγγονή της τι βλέπει. «Καρότα, αυγά και καφέ», της απαντά αυτή. Όμως η γιαγιά της βλέπει κάτι πολύ διαφορετικό.

«Μια νεαρή γυναίκα πήγε στην γιαγιά της και της μίλησε για τη ζωή της και το πόσο σκληρά ήταν τα πράγματα για αυτήν. Δεν ήξερε πως θα τα καταφέρει και ήθελε να τα παρατήσει. Κουράστηκε να προσπαθεί και να παλεύει. Φαινόταν πως μόλις λυνόταν ένα πρόβλημα, ένα νέο εμφανιζόταν. Η γιαγιά της την πήγε στην κουζίνα. Γέμισε τρία δοχεία με νερό και τα τοποθέτησε στη φωτιά. Σύντομα το νερό στα δοχεία έβρασε. Στο πρώτο έριξε μέσα μερικά καρότα, στο δεύτερο αυγά και στο τελευταίο λίγους κόκκους καφέ. Τα άφησε να βράσουν χωρίς να πει κουβέντα.» 19-13-07-586_640-600×399 «Σε περίπου είκοσι λεπτά έκλεισε τα μάτια της κουζίνας. Έβγαλε τα καρότα έξω και τα τοποθέτησε σε ένα πιάτο. Έπειτα έβγαλε τα αυγά και τα τοποθέτησε στο ίδιο πιάτο. Τέλος έβαλε τον καφέ σε ένα φλιτζάνι. Γύρισε στην εγγονή της και την ρώτησε, «Πες μου, τι βλέπεις;» «Καρότα, αυγά και καφέ», της απάντησε.