Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Παναγιώτης Χαρατσής: Οικονομικός θάνατος για την Θήβα το κλείσιμο του ΚΕΠΒ


Το στρατόπεδο Θήβας, όπως και πολλά άλλα στρατόπεδα  νεοσυλλέκτων, είναι πολύ πιθανό να κλείσει μέσα στο πλαίσιο της μείωσης των αμυντικών δαπανών και της αλλαγής της δομής του στρατεύματος την οποία εξετάζει αυτή την στιγμή η κυβέρνηση Σύριζα- ΑΝΕΛ.

Το θέμα αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκληθεί συνάντηση εκπροσώπων από όλη την Βοιωτία με τον αναπληρωτή Υπ. Εθνικής Άμυνας.

 Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Θήβας, Παναγιώτης Χαρατσής, πιστεύει πως οι αλλαγές οι οποίες θα πραγματοποιηθούν θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη πόλη της Θήβας , όπως έχει συμβεί εξάλλου και στο παρελθόν με άλλες υπηρεσίες όπως το ΙΚΑ, η εφορία κ.α . 

 Ο κ. Χαρατσής επισήμανε πως σε περίπτωση που το στρατόπεδο της Θήβας κλείσει έπειτα από κεντρική απόφασης της κυβέρνησης και των αρμόδιων οργάνων θα προκαλέσει τον οικονομικό θάνατο της πόλης, ενώ τόνισε την προσοχή με την οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. 

 Με όλα όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στην πόλη της Θήβας, είναι αναγκαίο να διατηρηθεί το ΚΕΠ το οποίο δίνει μια πολυσήμαντη ανάσα στους επιχειρηματίες της πόλης.