Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Λήξη κατασκηνωτικού προγράμματος 2018 - Ευχαριστίες Δημάρχου Λεβαδέων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 το κατασκηνωτικό πρόγραμμα της κατασκήνωσης στη θέση “Παλιομηλιά Ελικώνα” του Δήμου Λεβαδέων, κατά τη διάρκεια του οποίου φιλοξενήθηκαν 280 παιδιά σε τέσσερεις κατασκηνωτικές περιόδους.

Η επιτυχής λειτουργία των κατασκηνώσεων οφείλεται στην προσπάθεια των συντελεστών, των εργαζομένων και των εθελοντών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο για την τέλεση του αγιασμού, την γιατρό κ. Σίσσυ Μαντζιώκα για την ιατρική φροντίδα στα φιλοξενούμενα παιδιά, τον Διευθυντή της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς κ. Λεωνίδα Διαμαντή για την προσφορά βιβλίων για παιδιά ηλικίας 8 – 14 ετών καθόλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου, τους εθελοντές ομαδάρχες που με υπευθυνότητα και ζήλο αγκάλιασαν τα παιδιά και συνέβαλλαν στην άριστη λειτουργία των κατασκηνώσεων και φυσικά όλους τους εθελοντές που συνέβαλλαν στην ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Λάιο μέλος του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών για την αφήγηση παραμυθιών, τον κ. Βασίλη Ροζάνα από τον Αθλητικό Σύλλογο “Κένταυρος” Λιβαδειάς για τα μαθήματα καλαθοσφαίρισης, τον κ. Ηλία Λιόντο για τα μαθήματα τοξοβολίας, τον κ. Σπύρο Νικολάου από τον Σκακιστικό Όμιλο Λιβαδειάς για τα μαθήματα σκάκι και τη διοργάνωση σκακιστικού τουρνουά, τους κ.κ. Θανάση Ορκόπουλο και Απόστολο Μπεϊνά από τον Αθλητικό Σύλλογο “Αναγέννηση Λιβαδειάς” για την παρουσίαση του αθλήματος αντιπτέρισης, τον κ. Σταύρο Τσόκανο προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου “Αναγέννηση Λιβαδειάς” για τα μαθήματα βόλευ, τον κ. Θέμη Σμυρναίο και την ομάδα του από τον Αθλητικό Σύλλογο Livadia to kick για την παρουσίαση Tae Kwo Do, τον κ. Ιάκωβο Λυτρίδη για την παρουσίαση τεχνικών αυτοάμυνας και ιαπωνικής πολεμικής τέχνης Aikido, τον κ. Οδυσσέα Ανέστη και την ομάδα του για την βοήθεια του στην πραγματοποίηση πεζοποριών στον Ελικώνα και τα μαθήματα αναρρίχησης, την κ. Βάσω Καρβούνη από την Εθελοντική Ομάδα του Δήμου Λεβαδεών “Λεβαδρώ” για την ενημέρωση των παιδιών σε θέματα ανακύκλωσης – κομποστοποίησης, την κ. Χρύσα Αποστολίδου από τον Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Λιβαδειάς, την κ. Χρύσα Καντά από το Σύλλογο Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς και το Μουσείο Αγροτικής Κληρονομιάς για την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος “Από το Σιτάρι στο Ψωμί”, τις κ.κ. Πίτσα Κασσωτάκη και Κατερίνα Λίλιου δασκάλες παραδοσιακών χορών, την μουσικό κ. Μυρτώ Κασσωτάκη, την κ. Ερυκαίτη Παπαλάμπρου δασκάλα Zumba – αθλοπαιδείες, την κ. Βένια Ραφαηλίδη για την κατασκευή κοσμημάτων με τεχνική makrame, την κ. Σταματία Στεφάνου για τις κατασκευές, τροποποίηση ζωγραφική μπλούζας, την κ. Εύα Ρέντζου για τα μαθήματα ζωγραφικής, την κ. Ειρήνη Αθανασοπούλου για τα μαθήματα θεατρικής τέχνης και παιχνίδια γνωριμίας.

Επίσης, ευχαριστούμε τον κ. Ευάγγελο Παπακώστα από την Τροχαία Λιβαδειάς για το μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής, τον νοσοκόμο κ. Δημήτρη Σουλτανόπουλο για τα μαθήματα πρώτων βοηθειών, την ψυχολόγο κ. Χριστίνα Πανταζή για την παρουσίαση του βιωματικού παιχνιδιού “Τροχός Συναισθημάτων”, την προβολή ταινιών μικρού μήκους και την πραγματοποίηση συζήτησης για φαινόμενα κοινωνικής παθογένειας.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Επιτροπής της Κατασκήνωσης που καθημερινά κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία της.



Η Δημοτική Αρχή δεσμεύεται να συνεχίσει την λειτουργία του κατασκηνωτικού κέντρου, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του για τα παιδιά των δημοτών.