Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Θρίλερ στου Φιλοπάππου – Νεκρός 25χρονος – Ληστές επιτέθηκαν σε ζευγάρι

https://www.newsit.gr/egklhma/thriler-stou-filopappou-nekros-25xronos-listes-epitethikan-se-zeygari/2598378/

- Ο νεαρός σκοτώθηκε μετά από πτώση στα βράχια - Έχει τραύματα και από αιχμηρό αντικείμενο - Σε κατάσταση σοκ 23χρονη φίλη του - Τους επιτέθηκαν ληστές ενώ έκαναν βόλτα στου Φιλοπάππου

Όλα έγιναν το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου λίγο μετά τις έντεκα στου Φιλοπάππου. Μια ομάδα ληστών επιτέθηκε σε ζευγάρι που έκανε βόλτα. Οι δράστες προσπάθησαν να αρπάξουν από τον 25χρονο και την 23χρονη φίλη του χρήματα και κινητά. Ο νεαρός δέχθηκε χτυπήματα με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο και βρέθηκε πεσμένος στα βράχια. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρός.
Οι πληροφορίες του Newsit.gr αναφέρουν ότι ο 25χρονος είχε ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι το οποίο πιθανότατα προκλήθηκε από την πτώση στα βράχια. Φέρει ωστόσο και τραύματα από αιχμητό αντικείμενο.

Όλα δείχνουν ότι ο 25χρονος την ώρα της επίθεσης από τους ληστές προσπάθησε να αντιδράσει. Οι δράστες τον τραυμάτισαν, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί πως επίλθε η μοιραία για εκείνον πτώση στα βράχια.
Ίσως ο νεαρός προσπάθησε να διαφύγει και γλίστρησε, ίσως οι δράστες τον έσπρωξαν για να τον βγάλουν από τη μέση.
Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση της 23χρονης φίλης του με καταγωγή από την Πορτογαλία.
Η νεαρή γυναίκα είναι ωστόσο σε κατάσταση σοκ, το μόνο που έχει καταφέρει να πει στους αστυνομικούς είναι πως όλα ξεκίνησαν όταν ήρθαν αντιμέτωποι με μια ομάδα ληστών.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου