Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Μεγάλη Επιτυχία Για Τον Θηβαίο Τοξοβολο στο Πανευρωπαϊκό Γκραν Πρι στην Σόφια.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην διοργάνωση και ανέβασε ψηλά την Ελληνική Τοξοβολία. Ένα μεγάλο μπράβο στον αθλητή μας που μας κάνει περήφανους. Του ευχόμαστε να μας χαρίσει και άλλες τέτοιες επιτυχίες. Καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες στην Πολωνία.
European Grand Prix
World Archery Europe (WAE)
Sofia (BUL).
2η θέση και ασημένιο μετάλλιο για τον Σάκη Κωστόπουλο !
Σε ένα συναρπαστικό τελικό όπου ο τοξότης μας προηγείτο στο μαγαλύτερο διάστημα, ο Ιταλός αντίπαλος του MIOR Viviano με τέλειο σκορ 30 στην τελευταία σειρά κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 141-139.
Η εξέλιξη του σκορ:
1η σειρά ΣΚ - MV : 29-28
2η σειρά ΣΚ - MV : 57-55
3η σειρά ΣΚ - MV : 84-84
4η σειρά ΣΚ - MV : 112-111
5η σειρά ΣΚ - MV : 139-141.
Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι, μετά τον Χρήστο Αερικό γίνεται ο δεύτερος τοξότης του συνθέτου τόξου που παίρνει μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση!
Ευχόμαστε οι τοξότες μας να παίρνουν κουράγιο και δύναμη από επιτυχίες σαν αυτή του Σάκη, διότι με ίδια μέσα και χωρίς διεθνείς συμμετοχές διακρίνονται στην μία η δύο ευκαιρίες που έχουν το χρόνο, αντιμετωπίζοντας τοξότες με τεράστια εμπειρία αλλά και πολλαπλές διεθνείς συμμετοχές.
Σάκη σε ευχαριστούμε για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσες, σου ευχόμαστε να είσαι πάντα δυνατός, υγιής και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους Πανευρωπαικούς της Πολωνίας.