Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩ – ΚΑΛΠΗΣ


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗ, Υποψήφιου Βουλευτή ΚΙΝΑΛ Βοιωτίας

Τα αποτελέσματα της κάλπης των Ευρωεκλογών, έδωσαν ιδιαίτερα μηνύματα με πολλούς αποδέκτες. Η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αποδοκιμάστηκε και οδήγησε στην κατάρρευση της κυβέρνησης. Η ίδια πολιτική, οδήγησε και στην αύξηση της επιρροής της ΝΔ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, έγινε ο μέγας χορηγός της δεξιάς, με τις συντηρητικές πολιτικές που ακολουθήσε και την μόνιμη λιτότητα που επέβαλε. Ηττήθηκε ο λαϊκισμός και ο πολιτικός καιροσκοπισμός. Οι πολίτες απέκρουσαν τα πλαστά διλήμματα που βλάπτουν την χώρα.

Ένα μεγάλο κομμάτι της παραδοσιακής βάσης της Δημοκρατικής και Προοδευτικής παράταξης, που πίστεψε στις κούφιες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τις φρούδες ελπίδες που γέννησε, σήμερα νιώθει την ανάγκη να εκφραστεί και να επιστρέψει, γιατί το χέρι του δεν μπορεί να το οδηγήσει στη Δεξιά. Η αφανής ψήφος που είχε οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη νίκη, σήμερα στρέφει οριστικά και αμετάκλητα την πλάτη του σ’ αυτόν. Είναι ψήφος επιστροφής στο χώρο που πραγματικά ανήκει.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, καθίσταται ο πρωταγωνιστής της πολιτικής ζωής. Δέχθηκε πλαγιοκοπήματα, αλλά αντιστάθηκε στην πόλωση, τη λασπολογία, τις διχαστικές λογικές και την λεηλασία. Οι αρχές και αξίες της Παράταξης, έχουν πολύ βαθιές ρίζες.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, ως εκφραστής της δημοκρατικής παράταξης, ξαναβρίσκει τον εαυτό του. Αυτόνομα, χωρίς να αλληθωρίζει, με αποκλειστικό γνώμονα την Εθνική Ενότητα, για το καλό του τόπου.

Υπάρχει δυναμική μιας νέας συσπείρωσης που εκφράζεται στη διάθεση των πολιτών, να κινητοποιηθούν για τις εθνικές εκλογές, να στρατευτούν στη μάχη. Κι αυτό φαίνεται σε κάθε περιοχή. Διακρίνεται στον χώρο μας, η πραγματική αγωνία για εθνική συνεννόηση, για πραγματικά νέα και προοδευτική διακυβέρνηση.

Αρνούμαστε την τεχνητή πόλωση, τα διχαστικά μηνύματα, την εικόνα των δυο «μονομάχων», τις απολίτικες προσωπικές αντιπαραθέσεις και τον «καυγά γειτονιάς» των αρχηγών τους, που υποβαθμίζουν την Βουλή και προκαλούν την νοημοσύνη των πολιτών.

Στις εθνικές εκλογές, το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, βρίσκεται απέναντι τόσο σε μια καταρρέουσα κυβέρνηση, όσο και σε μια αναξιόπιστη δεξιά. Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, θα αγωνιστεί, για να επιτύχει μεγαλύτερη εκλογική δύναμη στον Νομό, για να διασφαλίσει τον αυτόνομο ρόλο στις εξελίξεις και με μια δυναμική παρουσία της Βοιωτίας.

Θα είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ, μαζί με τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος και με τους δημοκρατικούς πολίτες της Βοιωτίας, στο προσκλητήριο της Νίκης, για να δώσουμε τη μάχη, όπως ξέρουμε, με πίστη, ενότητα και συσπείρωση.