Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Θηβαίων Ηλία Τραμπάκουλου








Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Θηβαίων Ηλία Τραμπάκουλου όπου έγινε και η παρουσίαση και των 51 υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού "Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης".

"Η Θήβα μας, έχει ανάγκη από νίκες. Δεν θέλουμε να είμαστε ένα άσχημο χωριό αλλά μια σύγχρονη πόλη, ένας σύγχρονος δήμος. Θέλουμε τον δήμο μας Πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσο. Συμμέτοχο και όχι παθητικό θεατή. Διεκδικητή και όχι ζητιάνο" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τραμπάκουλος και συνέχισε:
"Ξεκινήσαμε ως η ήρεμη δύναμη. Χωρίς φανφάρες, μεγαλοστομίες και την αλαζονεία του σούπερ φαβορί.
Με μεθοδικότητα, υπομονή και ενθουσιασμό συμπληρώσαμε το υπέροχο παζλ του ψηφοδελτίου μας που συνδυάζει πείρα, σοφία, νεανικότητα, ενθουσιασμό, μακρά σταδιοδρομία και συμμετοχή στα κοινά, στα κινήματα, στον εθελοντισμό, στην αλληλεγγύη, στα συνδικάτα, στον πολιτισμό.
Τα τελευταία, πολύτιμα κομμάτια, αυτού του παζλ που έδεσαν τέλεια προστέθηκαν με τη συμπόρευση του επικεφαλής κ. Σταμάτη Χαλβατζή και μελών του συνδυασμού «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» για να κάνουν ακόμα πιο δυνατό και ορμητικό το ποτάμι".

Aμέσως μετά ο κ. Τραμπάκουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού και σε όσα προγραμματίζονται απο την 1η του Σεπτέμβρη, όπως:

-Την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του Δήμου και την οργάνωση των υπηρεσιών,

-Την βελτίωση των σχολικών μονάδων και τη δημιουργία νέων,

-Την εκμετάλλευση των σχολείων Μουρικίου Αμπελοχωρίου και Νεοχωρακίου,

-Λειτουργία Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών

-Ίδρυση και λειτουργία Βρεφονηπιακών Τμημάτων,

-Δημιουργία κατασκήνωσης σε μια απο τις παραλίες του Δήμου,

-Ενίσχυση των ΚΑΠΗ,

-Δημιουργία ετήσιου φεστιβάλ αρχαίου δράματος στην πόλη του Οιδίποδα

-Τουριστική προβολή και οργάνωση Θρησκευτικού, Συνεδριακού και αθλητικού τουρισμού με παράλληλη ανάπλαση και ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων,

-Επικαιροποίηση μελέτης Σταμούλη για δημιουργία Περιφερειακή αγοράς αγροτικών προϊόντων,

-Δημιουργία Δημοτικών Σφαγείων.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού "Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης" αναφέρθηκε και στα ζητήματα της καθημερινότητας που ταλαιπωρούν τους πολίτες ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο μείζον ζήτημα των Ρομά σημειώνοντας πως "Θα οργανώσουμε με όποιο πολιτικό κόστος την μετεγκατάσταση του καταυλισμού σε άλλο χώρο" τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Είμαστε διατεθειμένοι να λύσουμε το ζήτημα και θα το λύσουμε" και επενέλαβε την ανοιχτή πρόσκληση για δέσμευση όλων των υποψηφίων ώστε να μην συμβούν προεκλογικές συναλλαγές με τους Ρομά.

Τέλος ο κ. Τραμπάκουλος κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευθούν και να υπερψηφίσουν την "Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης" λέγοντας:
"Την Κυριακή κάνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα Θα είμαστε σίγουρα στον τελικό και μάλιστα πρώτοι. Και αυτό θα είναι ο βατήρας για το μεγάλο άλμα. Το άλμα όλων μας για τη θέση του διαχειριστή των δημοτικών υποθέσεων. Μαζί με τους δημότες για τους δημότες.
Δώστε μας την ευκαιρία, τη δυνατότητα, την εμπιστοσύνη και δε θα σας απογοητεύσουμε. Δε ζητάμε λευκή επιταγή, ανάθεση και μετά αποχή.
Ελάτε μαζί να σχεδιάσουμε και να ανοίξουμε νέους δρόμους για τη Θήβα.
Κοιτάμε μπροστά για έναν καινούργιο κόσμο που έρχεται να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα και τις ελπίδες μας.
Ψηφίζουμε «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ». Για καλύτερες μέρες, για το μέλλον των παιδιών μας, για μια Θήβα αντάξια της ιστορίας της. Να κατακτήσουμε μαζί το δικαίωμα να ζούμε στον δήμο που μας αξίζει, για τον Δήμο Θηβαίων, τον δήμο της καρδιάς μας".

Η "Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης" ευχαριστεί θερμά τον κ. Παναγιώτη Ματθαίο για την μετάφραση της ομιλίας στην νοηματική γλώσσα