Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Επαγγελματική Σχολή Θήβας- πρόγραμμα COMENIUS

Ευχαριστίες



Η Επαγγελματική Σχολή -ΕΠΑΣ- Θήβας, μετά την ολοκλήρωση στη Θήβα από 02-07 Νοεμβρίου, της συνεργασίας εκπαιδευτικών και μαθητών Τεχνικών σχολείων από την Κύπρο, Γερμανία, Ουγγαρία και Σλοβακία στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Σχολικών συμπράξεων COMENIUS, με τίτλο : Youth arrange their living space together. Our City our School our Classroom, θέλει να Ιδιαίτερα να ευχαριστήσει:
Το Δήμο Θηβαίων: Τον Δήμαρχο κ Νικόλαο Σβίγγο, τον αντιδήμαρχο κ. Κώστα Βενιζέλο, τον Προϊστάμενο τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σερβετά, και την κα Παπαθανασίου .
Τον Γενικό Γραμματέα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας κο Κώστα Μπακομήτρο
Τη ΔΗΚΕΘ, τον κο Αραπίτσα
Την Θ Εφορία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων :
Τον κο Αραβαντινό για τις διευκολύνσεις και την υποστήριξη ,τον κο Κουτσοδήμο και την κα Χουντάση για το υλικό και την ξενάγηση στα μνημεία της πόλης .
Στο μουσείο Δελφών την κα Παρτίδα.
Τον Πατέρα Σπυριδώνα Βασιλάκο, εφημέριο του Ι.Ν. Ευαγγελιστή Λουκά και τον Πατέρα Γεώργιο Τουλουμάκο, Αρχιερατικό Επίτροπο και εφημέριο του Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου –Μεγ. Παναγίας, για το πληροφοριακό υλικό και την φιλοξενία .
Την Εταιρεία ΙΝΟ Α.Ε.- κα Ντεζέ και κο Χαρέμη .
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, τους Bloggers της πόλης και του Νομού και το STAR Κεντρικής Ελλάδας, για την προβολή του προγράμματος.
Εκ μέρους της Παιδαγωγικής Ομάδας
Νίκος Ευθυμίου 
                                                                                                 THIVA PRESS