Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικής Κοινότητας Θήβας


Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας που θα διεξαχθεί στο Παλαιό Δημαρχείο (Πινδάρου και Οιδίποδος) την 25η του μηνός Ιανουαρίου έτους 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/10 (ΦΕΚ Α' 87).
Θέμα 1ο : Ενοποίηση της Αρχιτεκτονικής μελέτης – εφαρμογής και της μελέτης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και μελέτης αποχέτευσης ομβρίων με τη μελέτη πρασίνου και τα ΦΑΥ –ΣΑΥ (Φάκελος και Σχέδιο Ασφάλειας και Υγείας) που αφορούν το έργο της «Ανάπλασης πεζόδρομου οδού Επαμεινώνδα Δήμου Θηβαίων».
Θέμα 2ο : Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως στο Ο.Τ. 243 με την μετατροπή κοινωφελούς χώρου (χώρου Γυμνασίου) σε οικοδομήσιμο σε συμμόρφωση με την υπ’ αριθ. 279/09 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λιβαδειάς που εκδόθηκε κατόπιν προσφυγής των Δημητρίου Δελβενακιώτη του Ιωάννη κ.λ.π.(συν.4).
Θέμα 3ο : Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως στο Ο.Τ. 271 με την μετατροπή κοινωφελούς χώρου (χώρου Δημοτικού Σχολείου) σε οικοδομήσιμο σε συμμόρφωση με την υπ’ αριθ. 278/09 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λιβαδειάς που εκδόθηκε κατόπιν προσφυγής των Επαμεινώνδα Τζουβελέκη του Χρήστου κ.λ.π.(συν.13).
Θέμα 4ο : Λήψη απόφασης για την προσκύρωση δημοτικού χώρου στο Ο.Τ. 685 στην ιδιοκτησία Ανδρέα Νίκα στην περιοχή παλαιά Σφαγεία Θηβών.
Θέμα 5ο : Λήψη απόφασης για τη ρύθμιση των υποχρεώσεων δημιουργίας χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων στα όρια του Δήμου Θηβαίων (παρ. 4 αρ.2 του Ν.960/79), μετά την υπ’αριθ. 154/19-7-2010 απόφαση (εισήγηση) της Δημαρχιακής Επιτροπής
Θέμα 6ο : Συζήτηση και λήψη απόφασης για την διοργάνωση ημέρας εθελοντισμού για τον καθαρισμό του Αλσους του Μοσχοποδίου.
Θέμα 7ο : Παραχώρηση δημοτικού χώρου στην συνοικία Τάχι (Παλιές Εργατικές Κατοικίες) μετά από αίτημα του Γ.Σ. ΠΙΝΔΑΡΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΡΕΜΗΣ