Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ποιοί σύλλογοι έκοψαν την πίτα τους


Την τιμητική της είχε η Τρίτη ηλικία που έδωσε και φέτος δυναμικό παρόν στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η εκδήλωση έγινε στο Κέντρο Τζάκι στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θήβας όπου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Νίκος Στρατέλος, ο αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Βενιζέλος, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ιουλία Κοντού και ο πρώην Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Θεόκριτος Σβίγγος.
Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας εκπροσώπησε ο εφημέριος του Ι.Ν Αγίου Νικολάου του Νέου π. Ευάγγελος Ρουσέτης που ευλόγησε την βασιλόπιτα και στον χαιρετισμό του είπε τα εξής: «Σας μεταφέρω τις Πατρικές ευχές και τις Αρχιερατικές ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ Γεωργίου προς όλους και προς τον καθένα χωριστά και ιδιαιτέρως προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΠΗ της πόλεως μας και την ιδιαίτερη ευχή του ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος χαρά, υγεία, δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία. Να είναι ένας χρόνος γεμάτος εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα ξεκουράζουν το σώμα και θα καλλιεργούν την ψυχή».
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικολάου είπε χαρακτηριστικά: «Αγαπητά μέλη του ΚΑΠΗ, κυρίες και κύριοι, γνωρίζετε όλοι την συμπάθεια και το ενδιαφέρον που δείχνουμε για το ΚΑΠΗ μας. Από αυτήν την θέση θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προηγούμενο Πρόεδρο για όλα όσα έκανε στο ΚΑΠΗ, για ότι προσέφερε και νομίζω ότι προσέφερε πάρα πολλά. Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο αυτό και με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ στον νέο Πρόεδρο κ. Νίκο Στρατέλο καλή επιτυχία στο έργο του. Επίσης σε όλες και όλους εσάς εύχομαι να είστε υγιείς και να συμμετέχετε στις δραστηριότητες του ΚΑΠΗ μας. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά».Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Νίκος Στρατέλος είπε: «Με την ιδιότητα του νέου Προέδρου θα ήθελα να ευχηθώ ότι καλύτερο σε όλους για την νέα χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Νικολάου για την τιμή που μου έκανε να μου εμπιστευθεί την διοίκηση του ΚΑΠΗ και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το ΚΑΠΗ μας».
Επίσης στην κοπή της πίτας του ΚΑΠΗ Θήβας παρευρέθηκε η Βουλευτής Βασιλική Τσόνογλου, ο Βουλευτής Μιχάλης Γιαννάκης όπως επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης που δήλωσε μεταξύ άλλων "Μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Κλ. Περγαντά, τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη προς όλους εσάς, τα μέλη του ΚΑΠΗ για όλα όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα στην ζωή σας και για όλα όσα έχετε προσφέρει. Εμείς ως περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας θα είμαστε μαζί σας όπως ήμασταν πάντα ως Νομαρχία και δεν είναι τυχαία η παρουσία μας. Ευλογημένη χρονιά με αισιοδοξία και όπως λένε οι Βλάχοι και του χρόνου στο μέτρο"
Παράλληλα οι παρακάτω σύλλογοι και φορείς έκοψαν την πίτα τους σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων:• ΚΑΠΗ Δημοτικής Ενότητας Βαγίων
• ΜΚΟ ΓΑΡΓΑΦΙΑ στην Δημοτική Ενότητα Πλαταιών
• Εξωραϊστικός και εκδρομικός Σύλλογος Αλυκής –Ξηρονομής
• Ετήσια εορταστική εκδήλωση ΝΟΔΕ Βοιωτίας
• Ετήσιος χορός 2ου Γυμνασίου και Λυκείου Θήβας
• Σύλλογος Απανταχού Φιλοπρόοδων Ελλοπίας
• Σύλλογος Γυναικών Βαγίων «1982»
• Γ.Σ Πίνδαρος Θηβών.
Στις εκδηλώσεις αυτές παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, οι Αντιδήμαρχοι, πρόεδροι των Δημοτικών Επιχειρήσεων και των ΝΠΔΔ, Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων όπως επίσης Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.