Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Σοβαρή καταγγελία για ατύχημα στη Λιβαδειά


Από τη δημοτική παράταξη του Δήμου Λεβαδέων "Λαϊκή Συσπείρωση" λάβαμε και δημοσιεύουμε καταγγελία για ατύχημα που συνέβη σε όχημα της ΔΕΥΑΛ. 
Ατύχημα με φορτηγό της ΔΕΥΑΛ
Την Δευτέρα 2 Μάη στην Γρ. Λαμπράκη στη Λιβαδειά  φορτηγό της ΔΕΥΑΛ που μετέφερε δομικά υλικά λόγω  βλάβης στα φρένα και στο τιμόνι έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Το συγεκριμένο αυτοκίνητο είναι τουλάχιστον 15 ετών. 
Πρέπει να γίνει έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν. Φαίνεται ότι η επιχείρηση στα πλαίσια της πολιτικής των περικοπών και παρά την υπερφορολόγηση των δημοτών για καλύτερη, υποτίθεται, λειτουργία της ΔΕΥΑΛ  με ανανεωμένους εξοπλισμούς, όχι μόνο δεν ανταποκρίνεται αλλά καθίσταται και επικίνδυνη.Η έλλειψη συντήρησης των οχημάτων, η μη ανανέωση των εξοπλισμών και οι συνθήκες εργασίας  που εντατικοποιούνται και χειροτερεύουν καθημερινά βάζουν σε κίνδυνο την ζωή των εργαζομένων και  των πολιτών.
Ζητάμε  την άμεση διεξαγωγή πραγματογνωμοσύνης και απαιτούμε σύγχρονο εξοπλισμό των οχημάτων του Δήμου και της ΔΕΥΑΛ καθώς και πρόσληψη προσωπικού βάσει των αυξημένων αναγκών του Καλλικρατικού Δήμου Λιβαδειάς. 
 Λαϊκή Συσπείρωση Λιβαδειάς