Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Σύλληψη δύο ατόμων στη Θήβας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, χθες (15-06-2011) το απόγευμα, επί της Ν.Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας στη Θήβα, ένας (1) ημεδαπός, ηλικίας 28 ετών, και ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 24 ετών, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι οι άτομα μεταφέρουν ναρκωτικές ουσίες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εντόπισαν επί της Ν.Ε.Ο Αθηνών –Λαμίας, όχημα στο οποίο επέβαιναν ο 28χρονος και ο 24χρονος και με την συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας, διενήργησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο.
Κατά την διάρκεια ελέγχου του οχήματος στο χώρο αποσκευών του, βρέθηκε και κατασχέθηκε επιμελώς κρυμμένη μια (1) νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους χιλίων εκατό (1.100) γραμμαρίων. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν ενώπιον του κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

Συμμετοχή και του Εμπορικού συλλόγου στις κινητοποιήσεις

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών, μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων την 9ην Ιουνίου 2011 σχετικά με την κατάργηση Δημοσίων υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ., Ο.Ε.Κ., Σ.ΕΠ.Ε., Τελωνείο και Νοσοκομείο) στη πόλη μας ομόφωνα αποφάσισαν τα εξής:
Να συμμετάσχει ο Σύλλογος στην επιτροπή αγώνα αλλά και σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα διοργανώσει ο Δήμος Θηβαίων
Να καλέσει όλα τα Μέλη του να μετέχουν στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν την Δευτέρα 20 Ιουνίου και ώρα 9:00- 12:00 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο του Νοσοκομείου Θηβών. Επίσης την Τρίτη 21 Ιουνίου και ώρα 11:00 καλεί όλα τα μέλη στο πανθηβαϊκό συλλαλητήριο που θα γίνει στην κεντρική πλατεία της πόλης και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς τη Δ.Ο.Υ. Θηβών
Κρίνουμε απαραίτητη τη παρουσία όλων των εμπόρων
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ