Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καλεί στην ΑΠΕΡΓΙΑ 15 Ιούνη



ΘΕΜΑ: « 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ »
Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς σας καλεί να συμμετάσχετε στην 24ωρη Γενική Απεργία στις 15 Ιουνίου 2011 και στην Απεργιακή Συγκέντρωση , που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς , ώρα 10.00΄το πρωί.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Ένα χρόνο Μνημόνιο και το μόνο που κατάφερε είναι , Απορύθμιση των Εργασιακών Σχέσεων, Απορύθμιση του Κοινωνικού Κράτους, να οδηγήσει τους εργαζόμενους στην Ανεργία, να οδηγήσει τους Συνταξιούχους και τους Μικρομεσαίους στην απόγνωση , να κλείσει Νοσοκομεία και γενικά να οδηγήσει την κοινωνία στην εξαθλίωση.
Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς ήταν από τους πρώτους που διαφώνησε και εμπράκτως και κατήγγειλε την εφαρμογή του Μνημονίου, γιατί το μόνο που εξυπηρετεί είναι να παίρνει τα χρήματα των φορολογουμένων, τα χρήματα από τους Ευρωπαίους πολίτες και να τα δίνει , όχι στην Ανάπτυξη , στην Κοινωνία και στην πραγματική οικονομία, αλλά στους χρεοκοπημένους Τραπεζίτες.
Πριν ένα χρόνο διατυμπάνιζαν ότι έτσι θα σωθεί η ελληνική οικονομία, όμως ένα χρόνο μετά είμαστε σε ακόμη χειρότερη κατάσταση . Πάλι καλούνται να πληρώσουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι με μείωση των επιδομάτων ανεργίας, και οι έχοντες και κατέχοντες και οι φοροκλέπτες να πίνουν εις υγεία των κορόιδων.
Καλούμαστε όλοι μαζί να αγωνιστούμε, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν η ελληνική κοινωνία και η Εργατική Τάξη, κάτω από ακόμη πιο δύσκολες συνθήκες, για την ανατροπή των απαράδεκτων νεοφιλελεύθερων πολιτικών που μόνο σκοπό και στόχο έχουν την εξαθλίωση των πολιτών και το κέρδος των Τραπεζιτών.
Στον Αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανένας.
Πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε αυτή τη μάχη, διότι έχουμε υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας , στους προγόνους και στους απογόνους μας.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 , ΩΡΑ 10 π.μ.
ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ          ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ