Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Δυναμικά στους δρόμους οι Θηβαίοι!!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεκδικούν αγωνιστικά όσα με κόπους χρόνων αποκτήθηκαν.…
Διήμερο κινητοποιήσεων 20 και 21 Ιουνίου – Έπεται η χαριστική βολή ….

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν όσα με κόπους αποκτήθηκαν εμφανίζονται οι Θηβαίοι πολίτες, βγαίνοντας στους δρόμους δυναμικά το διήμερο 20 και 21 Ιουνίου!
Διεκδικούν την αναβάθμιση του Νοσοκομείου της Θήβας, προκειμένου να μην καταφεύγουν σε άλλα νοσοκομεία, μειώνοντας ακόμη περισσότερο το εισόδημα τους και αυξάνοντας την ταλαιπωρία τους, καθώς και την συνέχιση της λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών στον Δήμου, που είναι ένας από τρεις μεγαλύτερους πληθυσμιακά της Στερεάς Ελλάδας, σε βάρος του οποίου επιχειρείται διαρκής υποβάθμιση.
Το μεσημέρι της Τρίτης ο Δήμαρχος Θηβαίων Σ. Νικολάου συγκάλεσε σε σύσκεψη όλους του φορείς και τους εκπροσώπους των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφασίζοντας την μορφή των κινητοποιήσεων…
Αποφασισμένος να μη δεχθεί καμία υποβάθμιση της περιοχής δηλώνει ο Δήμαρχος Θηβαίων Σ. Νικολάου, στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα στα κέντρα αποφάσεων και καλώντας τους συμπολίτες του να συμμετέχουν καθολικά στα πανθηβαϊκά συλλαλητήρια, προκειμένου να αντιδράσουν αγωνιστικά στην συνεχιζόμενη υποβάθμιση της περιοχής.
«Έχουμε ήδη πάει αρκετά πίσω από αυτό που θα μπορούσαμε ν’ ανεχθούμε και ν’ ανεχθεί η πόλη μας και από δω και στο εξής η οποιαδήποτε αδράνεια μας καθιστά συνυπεύθυνους» δηλώνει ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Σ. Χαλβατζής, καλώντας σε μαζική συμμετοχή τους συμπολίτες του, καθώς «η Θήβα πρέπει να έχει μέλλον».
Πρώτη ημέρα των κινητοποιήσεων ορίστηκε η 20η του Ιουνίου, όπου οι Θηβαίοι πολίτες θα συγκεντρωθούν στο Νοσοκομείο, ώρα 9.00 το πρωϊ και την επόμενη 21 Ιουνίου, θα συγκεντρωθούν στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Θήβας (Πανθηβαϊκό Συλλαλητήριο), για ενημέρωση και στην συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία μέχρι την Δ.Ο.Υ.
Ως τρίτη ημέρα κινητοποίησης (αρχικά είχε οριστεί η 23η του Ιουνίου) αποφασίστηκε επόμενη ημερομηνία, όπου αναμένεται και η «χαριστική βολή» σε όσους αποφασίζουν ερήμην της τοπικής κοινωνίας…