Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Λόγω έλλειψης χρημάτων χάθηκε η ευκαιρία για το Σχηματαρι

ImageΟι διεθνείς αγώνες στίβου παίδων – κορασίδων μεταξύ της Ελλάδας και της Κύπρου, που θα γινότανε στο Σχηματάρι στο “Ευάγγελος Δεπάστας” όπως είχαμε προαναγγείλει πέρσι, τελικά δεν θα γίνουν εδώ, αλλά στα Γιαννιτσά.
Χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία να ακουστεί για μια ακόμη φορά μετά τους επιτυχημένους Βαλκανικούς, όχι μόνο το Σχηματάρι, αλλά ο Δήμος Τανάγρας πλέον.
Ο ΣΕΓΑΣ έστειλε επιστολή στον κ. Δημήτρη Θεοδώρου Πρόεδρο του Γ.Σ. Σχηματαρίου με την οποία γνωστοποιεί τους λόγους μεταφοράς των αγώνων. Η επιστολή έχει ως εξής:
Κε Πρόεδρε,
Σχετικά με τη μεταφορά της Διεθνούς συνάντησης στίβου παίδων – κορασίδων μεταξύ της Ελλάδας και της Κύπρου από το Σχηματάρι στα Γιαννιτσά σας γνωρίζουμε τα εξής:
Ο ΣΕΓΑΣ έκανε προσπάθειες να δεχθεί ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Γεωργίου να έχει μια μικρή έστω συμμετοχή στις δαπάνες της όλης διοργάνωσης, πλην όμως εκείνος μας δήλωσε ότι δεν μπορεί να αναλάβει οποιοδήποτε κόστος λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που αντιμετωπίζει ο Δήμος.
Στο μεταξύ όμως, από την πλευρά των Γιαννιτσών είχαμε μια δελεαστική πρόταση για ουσιαστική συμμετοχή στις δαπάνες διαμονής διατροφής των ομάδων και όχι μόνο άλλα και κάλυψη των οργανωτικών εξόδων της προαναφερόμενης διοργάνωσης.
Συνεπώς και με δεδομένη την δυσκολία που αντιμετωπίζουμε από τις σοβαρές περικοπές του προϋπολογισμού του ΣΕΓΑΣ από την ΓΓΑ θα ήταν αδιανόητο να μη δεχθούμε την εν λόγω πρόταση.
Αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος για την μεταφορά της διοργάνωσης από το Σχηματάρι στα Γρεβεβά.
Ευχόμαστε στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά και να διοργανωθούν στο φιλόξενο Σχηματάρι αγώνες αντάξιοι όπως ο ανεπανάληπτοι Βαλκανικοί Ε/Ν, στο πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων και άλλοι.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Βασίλης Σεβαστής
Ο Γενικός Γραμματέας
Παναγιώτης Δημάκος
7706