Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Στάση εργασίας απο την ΠΟΕ ΟΤΑ

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. συνεχίζοντας τον αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενάντια στα καταστροφικά για ολόκληρη την κοινωνία μέτρα, κάλεσε την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και την Γ.Σ.Ε.Ε. να πραγματοποιήσουν, νέα 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ το επόμενο διάστημα, η οποία τελικά ορίστηκε για την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011.
Αποφάσισε επίσης, την κήρυξη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11.00 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου για ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011, ημέρα απεργίας όλων των εργαζομένων στις Δ.Ε.Κ.Ο., ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και για την προστασία των Δημοσίων κοινωνικών αγαθών.
Η συμμετοχή στη στάση εργασίας και την απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στις 11.00 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος πρέπει να είναι μαζική.
Οι εργαζόμενοι με τους αγώνες μας, οι αγώνες όλης της Ελληνικής κοινωνίας με τα πρωτόγνωρα μαζικά και δυναμικά συλλαλητήρια, μπορούν να σταματήσουν την πολιτική που καταστρέφει τους εργαζόμενους, τους νέους, τους συνταξιούχους και την κοινωνία, προς όφελος των δανειστών, των κερδοσκόπων και του κεφαλαίου.