Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Στη Θήβα την Πέμπτη ο Γιώργος Μαρίνος



Συγκέντρωση της Κ.Ο ΚΚΕ Θήβας στην κεντρική πλατεία, ώρα 20:00

Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, νέες, νέοι,
Η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμη για τη ζωή και το μέλλον της εργατικής, λαϊκής οικογένειας.
Από την πρώτη στιγμή της κρίσης και της αντιλαϊκής λαίλαπας που εξαπέλυσαν κυβέρνηση και τρόικα στα λαϊκά στρώματα, το ΚΚΕ με κάθε αφορμή υποστήριζε το εξής: Ότι τα αντιλαϊκά μέτρα, το Μνημόνιο και ότι περιέχει, δεν επιβάλλονται για το χρέος, για τα ελλείμματα, πολύ περισσότερο για τη «σωτηρία της χώρας».
Τα μέτρα που παίρνουν ένα στόχο έχουν: ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ.
Το οικονομικό σύστημα που ζούμε, το καπιταλιστικό, σαπίζει. Για να στηριχτεί η κερδοφορία μιας χούφτας ομίλων, στέλνεται ο λαός ζωντανός στην κόλαση. Αυτό το βάρβαρο εκμεταλλευτικό σύστημα δεν είναι μονόδρομος, μπορεί και πρέπει να ανατραπεί.
Η ανάπτυξη της επιστήμης, της τεχνολογίας, η τεράστια πρόοδος της βιομηχανίας, η ύπαρξη πολυάριθμου και έμπειρου εργατικού δυναμικού, και στην περιοχή, δείχνουν ένα πράγμα. Ότι είναι δυνατή και αναγκαία η οικοδόμηση μιας κεντρικά σχεδιασμένης οικονομίας, με το λαό στην εξουσία. Όπου οι εργαζόμενοι θα εργάζονται για την ικανοποίηση των αναγκών του, όχι για το κέρδος.
Το ΚΚΕ εδώ και δεκαετίες έχει ενημερώσει το λαό για όσα έρχονται. Πάντα κινήθηκε με γνώμονα το λαϊκό συμφέρον. Έχει συνολική εναλλακτική πρόταση διεξόδου από την κρίση.
Καλούμε το λαό της περιοχής να πάρει μέρος στην πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει η Κ.Ο. Θήβας, για να ακούσει από πρώτο χέρι τη φιλολαική πρότασή του.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΘΗΒΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΠΕΜΠΤΗ, 9 ΙΟΥΝΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΗΒΑΣ, 20:00
«ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ
- Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ»
ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ