Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΦΕΟΘ: Μεγάλες στιγμές για τον αθλητισμό της πόλης μας


ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ BADMINTON ΤΟΥ ΦΕΟΘ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΡΙΟΥ ΜΠΟΥΛΙΟΥ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!

Οι αθλητές του Βadminton του ΦΕΟ Θήβας αφού πήραν τη πρόκριση από τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα για τη συμμετοχή τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα έφεραν σημαντικές νίκες στην πόλη μας.
Συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο στην κατηγορία κάτω των 19 ετών (U-19) στη Θέρμη Θεσσαλονίκης που έγινε στις 17 και 18 Μαρτίου ο ΓΚΙΖΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ και ο ΣΥΚΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ κατέκτησαν την 3η θέση (χάλκινο Μετάλλιο) παίρνοντας μόρια για τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Επίσης την ίδια ημερομηνία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των 15 ετών (U-15) με συμμετοχή των αθλητών μας ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ ΣΠΥΡΟ που πήρε την 9η θέση στο ΑΠΛΟ ΠΑΙΔΩΝ και στο ΔΙΠΛΟ με συμπαίκτη τον ΜΑΡΙΟ ΜΠΟΥΛΙΟ (αθλητή μικρότερης κατηγορίας).
Στην κατηγορία των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ η ΛΑΓΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και η ΒΟΓΚΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ στο ΑΠΛΟ και στα ΔΙΠΛΑ στην 16/αδα
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 11 ετών (U-11) στο Ιλιο Αττικής ο αθλητής ΤΣΙΩΛΗΣ ΓΙΩΡΓΙΟΣ κατέλαβε την 1η θέση παίρνοντας ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ .
Στην Αττική, στα «Εκπαιδευτήρια Δούκα», διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών με συμμετοχή του Αθλητή ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΥ ΑΡΗ στο ΑΠΛΟ και στο ΔΙΠΛΟ.
Στις 20/5/2012 στο Λαύριο Αττικής διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 13 ετών. Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με τους αθλητές:
*ΜΑΡΙΟ ΜΠΟΥΛΙΟ που κατέκτησε τη 2η θέση στο ΑΠΛΟ & ΜΙΚΤΟ
*ΤΣΕΛΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ που επίσης κατέκτησε τη 2η θέση στο ΑΠΛΟ & ΜΙΚΤΟ
*ΤΣΙΩΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 3η θέση στο ΔΙΠΛΟ
*ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ & ΤΣΙΩΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 3η θέση στο ΜΙΚΤΟ (ο Τσιώλης Γιώργος αθλητής μικρότερης κατηγορίας).
Επίσης συμμετείχαν ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και η ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ.
Ο αθλητής Μάριος Μπουλίος συμμετέχει με την Εθνική Ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία κάτω των 13 ετών (U-13) στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας που θα διεξαχθεί 15, 16 και 17 Ιουνίου 2012.
Το Δ.Σ. όλα τα μέλη και οι φίλοι του Φ.Ε.Ο. Θήβας του εύχονται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΟΥΛΑ ΓΚΙΖΙΛΗ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ