Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

«ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ»


Στα πλαίσια των περιβαλλοντολογικών του δράσεων, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Δροσιάς, την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 και ώρα 19:00, πραγματοποιήθηκε η τελετή ανάρτησης της Γαλάζιας Σημαίας, στην πλάζ «ΑΛΥΚΕΣ» Δροσιάς.
Στην τελετή ανάρτησης παρόντες ήταν η πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ζλακώνη Λίλιαν και Γεραντώνης Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος Δημ. Ενότητας Ανθηδόνας, Αφράτης Αντώνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κόρδης Δήμος, η Πρόεδρος και ο Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Δροσιάς Ζαλακώστα Ιωάννα και Αφένδρας Νικόλαος….

Εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς στη Ν. Λάμψακο

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), εντάχθηκε και η εκδήλωση «Παραδοσιακοί Χοροί & Τραγούδια», με τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων του πολιτιστικού συλλόγου Ν. Λαμψάκου «ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ»
Η εκδήλωσης θα γίνει σήμερα Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 και ώρα 21:00, στην κεντρική πλατεία Ν. Λαμψάκου (πλατεία προσφύγων).