Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Ντροπή για ΔΕΗ και Υπ. Οικονομικών.1δις έφτασαν οι απλήρωτοι λογαριασμοί στην ΔΕΗ .
Αυτό δεν είναι φόρος , είναι η ληστεία της τσέπης μας και το Υπ. Οικονομικών θέλει βοήθεια αφού ο χρόνος απέδειξε ότι μόνη της δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τους ΄'Ελληνες του μνημονίου .
Στα χνάρια λοιπόν των τραπεζών η ΔΕΗ θα συνεργαστεί με εταιρίες τηλεφωνικών υπενθυμίσεων δηλαδή εισπρακτικές εταιρίες για να μας υπενθυμίζουν ότι χρωστάμε στο κράτος . Θα χτυπήσει λοιπόν το τηλέφωνο σε ποιον;

Στον άνεργο που έχασε την δουλεία του σε μια νύχτα ,στην τρίτεκνη που για 2 ένσημα μου έλεγε χθες στο τηλέφωνο ότι δεν της δίνουν την σύνταξη του θανόντος συζύγου της και δεν μπορεί να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της, στον ηλικιωμένο που μετά από 30 χρόνια σκληρής δουλειάς δεν έχει ούτε τα φάρμακα του και κινδυνεύει να πεθάνει, στους καρκινοπαθείς που τους στερεί το κράτος το αυτονόητο το φάρμακο, στον νοσηλευτή που έχει να πληρωθεί 7 μήνες τις υπερωρίες, στον μεταφορέα που το Υπ. Πολιτισμού του χρωστάει για τις μετακομίσεις των υπουργών του, στις μονογονεικές οικογένειες που παίρνουν 47 ευρω επίδομα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους ,στους ανθρώπους που ειναι υπερρεωμένοι, στις 3.000 οικογένειες που αυτοκτόνησε κάποιο μέλος τους εξ αιτίας της οικονομικής κατάστασης της χώρας ;
Σε ποιον μωρέ θα ζητήσετε λεφτά και θα έχετε το θράσος να καλείτε από το πρωί μέχρι το βράδυ ; Στο τέλος θα καταφέρετε να κόψουν και το τηλέφωνο για να μην τους βρίσκετε ... εκεί να δούμε τι θα κάνετε !
Προτείνω λοιπόν όσοι έλληνες δεν είχαν να πληρώσουν το χαράτσι αυτό και το κράτος τους χρωστάει λεφτά να ζητήσουν κι εκείνοι από τις εταιρίες αυτές να καλούν το κάθε Υπουργείο, εφορία ή όποιος άλλος που χρωστάει να τους υπενθυμίζει ότι :
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ .
Ντροπή ντροπή ντροπή και ξεφτίλα σε όποιον το σκέφτηκε και τώρα το υλοποιεί .