Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ

Το ΚΚΕ στέκεται αποφασιστικά στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και τονίζει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση και το κλείσιμο της επιχείρησης, για το δικαίωμα στην πλήρη – σταθερή εργασία, τα εργασιακά, ασφαλιστικά, μισθολογικά, δικαιώματα των εργαζομένων, κατά των εκβιασμών που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Η ΛΑΡΚΟ μπορεί να αναπτυχθεί προς όφελος των εργαζομένων, προς όφελος του λαού μας στα πλαίσια ενιαίου αποκλειστικά δημόσιου φορέα αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου, εργαλείο στα χέρια μιας εργατικής, λαϊκής διακυβέρνησης – εξουσίας που θα αναπτύξει την οικονομία με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες, το σεβασμό του περιβάλλοντος και όχι των μονοπωλίων.
Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν οργανωμένα τη μάχη για να αποτρέψουν το κλείσιμο και την ιδιωτικοποίηση. Για ΛΑΡΚΟ 100% στο δημόσιο και ορυκτό πλούτο περιουσία του λαού.
Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να βγάλουν ουσιαστικά συμπεράσματα από τη στάση των κομμάτων του κεφαλαίου και του ευρωμονόδρομου. Να καταδικάσουν στις εκλογές τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που ευθύνονται για το χτύπημα των εργατικών δικαιωμάτων, για την επιτροπή αποκρατικοποιήσεων και το σχεδιασμό ιδιωτικοποίησης της ΛΑΡΚΟ.
Να μην εμπιστευτούν το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ που στηρίζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχουν συμφωνήσει με τη στρατηγική της ελεύθερης κίνησης του κεφαλαίου που είναι πηγή όλων των αντεργατικών μέτρων, των ιδιωτικοποιήσεων.
Να δώσουν δύναμη, ισχυρή δύναμη στο ΚΚΕ που σταθερά υπηρετεί τα συμφέροντα των εργαζομένων και παλεύει για ΛΑΡΚΟ 100% στο δημόσιο.
Γιώργος Μαρίνος
Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ