Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ληστεία οδηγού ταξί στον Ελεώνα Θήβας


Λιβαδειά, 09 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναζητούνται για να συλληφθούν τρεις (3) άγνωστοι δράστες για ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί στην περιοχή Ελαιώνα Βοιωτίας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη, τριών (3) αγνώστων δραστών, για ληστεία σε βάρος 46χρονου ημεδαπού οδηγού ταξί, χθες (08-06-2012) το βράδυ, στην περιοχή Ελαιώνα Βοιωτίας.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα, οι τρεις δράστες επιβιβάστηκαν στο ταξί του 46χρονου στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού Λιτοχώρου Πιερίας με τελικό προορισμό το χωριό Ελαιώνα Βοιωτίας.

Κατά την προσέγγιση του ανωτέρω χωριού, οι δράστες οδήγησαν τον 46χρονο σε ερημική αγροτική περιοχή όπου τον ανάγκασαν να σταθμεύσει το ταξί του και στην συνέχεια με την άσκηση σωματικής βίας τον έβγαλαν εκτός του οχήματος και του απέσπασαν ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (165) περίπου ευρώ, τιμαλφή, δύο κινητά τηλέφωνα, μία φωτογραφική μηχανή και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Ακολούθως οι δράστες εγκατέλειψαν τον 46χρονο και διέφυγαν πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο παθών μετέβη και κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στην ευρύτερη περιοχή διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.