Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Αθωώθηκαν Καλλιθέα και Ηρακλής Ψαχνών



Απαλλακτική ήταν η απόφαση του αθλητικού δικαστή της Football League & Football League 2 για την ΠΑΕ Καλλιθέα και ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών, όσον αφορά το μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο είχε κριθεί από την ΟΥΕΦΑ “ύποπτο”. Αθωώθηκαν και οι Θανάσης Τόλιος και Κώστας Γιώτας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από σχετικό έγγραφο της UEFA προς την ΕΠΟ, ο συγκεκριμένος αγώνας, που έγινε στις 20 Απριλίου στο “Ελ Πάσο” και έληξε με 2-1 υπέρ της Καλλιθέας, φερόταν ως «ως ύποπτος χειραγώγησης για στοιχηματικούς και βαθμολογικούς σκοπούς».

Για το λόγο αυτό η Πειθαρχική επιτροπή είχε καλέσει σε απολογία τις δύο ομάδες, τον τερματοφύλακα της ομάδας της Εύβοιας, Θανάση Τόλιο και τον αμυντικό της, Κώστας Γιώτας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Ένωση Β’ και Γ’ Εθνική Κατηγορίας μπορεί πλέον να ορίσει πρόγραμμα για τα πλέι οφ.

Η ανακοίνωση

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ απήλλαξε την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, την ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και τους Α. ΤΟΛΙΟ(τερματόφυλακα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ), & Κ. ΓΙΩΤΑ (Αμυντικός της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 20-4-2012 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ)».