Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Φυλλορροούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες – Φωτογραφίζουν και τρίτο βουλευτή που είναι έτοιμος να φύγει


- Καζάνι που βράζει οι ΑΝ.ΕΛ με την ηγεσία να περιμένει και τρίτη αποχώρηση
- Ποια γυναίκα βουλευτής ακούγεται ότι θα είναι η επόμενη που θα αποχωρήσει
- Τέσσερις συνολικά οι βουλευτές που εξέφρασαν διαφωνίες ανοιχτά
- Μαχαιρώματα μεταξύ και κατηγορίες για υπονόμευση του κόμματος

Μπορεί η αποχώρηση της Χρυσούλας Γιαταγάνα και του Κώστα Γιοβανόπουλου να προκάλεσαν σεισμό στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων όμως φαίνεται ότι υπάρχουν και... ισχυροί μετασεισμοί.

Δεν είναι μόνο οι καταγγελίες των βουλευτών που αποχώρησαν, κατηγορίες οι οποίες στοχεύουν απευθείας στην ηγεσία του κόμματος, αλλά και οι επόμενες κινήσεις βουλευτών που λέγεται ότι θα κάνουν το ίδιο διαχωρίζοντας τη θέση τους από τις επιλογές του Π. Καμμένου και των άλλων στελεχών.

Για την ακρίβεια οι πληροφορίες μιλούν και για τρίτο βουλευτή που είναι στην πόρτα της εξόδου από το κόμμα και την ανεξαρτητοποίησης.

Μάλιστα λέγεται ότι πρόκειται για γυναίκα, ενώ σε διάφορα μέσα ακούγεται το όνομα της Σταυρούλας Ξουλίδου. Αφορμή βέβαια έδωσε και η ίδια με τη μη εμφάνισή της στη χθεσινή κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος μετά τις αποχωρήσεις Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλου.

Βλέπουν την "Ομάδα Νταβρή" πίσω από τις εξελίξεις
Τις υποψίες της εξέφρασε μιλώντας στον ΣΚΑΙ και τον Νίκο Ευαγγελάτο και η Ρ. Μακρή, ενώ συζητείται έντονα η λεγόμενη και “ομάδα Νταβρή” όπως αποκαλείται στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση)
Ο Γ. Νταβρής αποχώρησε μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και θεωρείται ότι είναι σε άμεση συνεργασία με συνολικά επτά βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο ίδιος, οι δύο βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν χθες και άλλοι τέσσερις βουλευτές του κόμματος οι: Στ. Ξουλίδου, Μαρ. Χρυσοβελώνη, Β. Καπερνάρος και Π. Χαϊκάλης.

Συνολικά επτά βουλευτές δηλαδή και όλοι τώρα εντός του κόμματος αναρωτιούνται τι θα συμβεί από εδώ και πέρα και ποια θα είναι η στάση τους.

Ο Π. Χαικάλης πάντως ήταν ιδιαίτερα δεικτικός απέναντι στους δύο βουλευτές που παραιτήθηκαν ευχόμενος “και σε καλή μεριά” αφήνοντας ανοιχτά υπόνοιες ακόμη και για χρηματισμό.

Ο Τ. Κουίκ μίλησε για φυγή από μια μάχη την οποία μπορείς να δώσεις έστω και διαφωνώντας. Ήταν μια κίνηση που δημιουργεί πολλές υποψίες, είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ.   http://www.newsit.gr/