Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ποιος ήταν ο άτυχος υπαρχιφύλακας που δολοφονήθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου από την άγρια δολοφονία του 46χρονου υπαρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου Γιώργου Τσιρώνη από τον Ιλία Καρέλι, ισοβίτη αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο άτυχος υπαρχιφύλακας εργάζονταν μαζί με τον πατέρα του και τον αδελφό του σε ιχθυοπωλείο που διατηρούσαν στην οδό Μπαϊμπά και στη συνέχεια στην οδό Παναγοπούλου. Ωστόσο το 1997 προσελήφθη ως σωφρονιστικός υπάλληλος και εργάζονταν στις φυλακές του Μαλανδρίνου εδώ και 12 χρόνια.

Ηταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά. Η σύζυγος του εργάζεται στο Τμήμα Προσωπικού του νοσοκομείου του Αγρινίου, ο γιος του είναι φοιτητής σε Πολυτεχνική Σχολή στην Αθήνα και η κόρη του είναι μαθήτρια Λυκείου. Ο άτυχος υπαρχιφύλακας ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία και όσοι τον γνώριζαν τον περιγράφουν ως εξαίρετο άνθρωπο, φιλικό και οικογενειάρχη.

Οι συνάδελφοι του παράλληλα τον περιγράφουν ως «πρόσχαρο» και «μπροστάρη» στη δουλειά του και υπάλληλο που είχε καλές σχέσεις με τους κρατουμένους. iefimerida