Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Τι άκουσε εκτός από "καλή Ανάσταση" στην Τανάγρα ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας



Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας επισκέφθηκε την 114 Πτέρυγα Μάχης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του ΥΕΘΑ Γιάννη Ταφύλλη και τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση. Επόμενη επίσκεψη ο Στόλος. Όλα αυτά επισήμως εντάσσονται στην παραδοσιακή ανταλλαγή ευχών ενόψει του Πάσχα. ΄Αλλες χρονιές αυτές οι επισκέψεις ήταν πράγματι εθιμοτυπικές και είχαν και χαρακτήρα εορταστικό. Όχι φέτος.

Ο ΥΦΕΘΑ πριν ευχηθεί και του ευχηθούν “καλή Ανάσταση” άκουσε πολλά δυσάρεστα στην Τανάγρα. Οι αεροπόροι δεν μασάνε τα λόγια τους και εξήγησαν γιατί ζουν μια διαρκή “Μεγάλη Εβδομάδα” , έναν συνεχόμενο Γολγοθά και κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην βιώσουμε ποτέ την “Μεγάλη Παρασκευή”. Ωστόσο πρέπει επιτέλους οι άνθρωποι να βοηθηθούν πραγματικά κι όχι μόνο με λόγια. Δεν είναι σ΄ όλες τις περιπτώσεις οικονομικό το πρόβλημα όσο κι αν ακούγεται παράδοξο.

Ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας είναι στρατιωτικός ,κατάλαβε και γι΄ αυτό όταν επέστρεψε στο ΥΠΕΘΑ έδωσε κάποιες εντολές για να δοθούν κάποιες λύσεις σε επείγοντα θέματα. Για να δούμε…