Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Πρωταγωνίστριες σε ταινίες… πopvό εν αγνοία τους, τέσσερις σερβιτόρες σε μπαρ της Βοιωτίας!


Τέσσερις σερβιτόρες σε μπαρ στη Βοιωτία προσέφεραν «ειδικές» υπηρεσίες στους θαμώνες και χωρίς να το γνωρίζουν καταγράφονταν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα διαδικτυακής εφημερίδας, η 46χρονη ιδιοκτήτρια του μπαρ είχε εγκαταστήσει χωρίς την απαιτούμενη άδεια ένα κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης με επτά ψηφιακές κάμερες και κατέγραφε όσα συνέβαιναν στα «απόκρυφα» του νυχτερινού κέντρου σε έναν υπολογιστή. Στο κόλπο ήταν και ο 39χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και μια 55χρονη υπάλληλος που αναλάμβαναν τις συνεννοήσεις με τους «πελάτες».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της οποίας ένας αστυνομικός υποδύθηκε τον πελάτη, έγινε επέμβαση στο μπαρ και σνέλαβαν τους ιδιοκτήτες του καταστήματος.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς με κατηγορίες για μαστpoπεία και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, ενώ η 55χρονη κατηγορείται και για κατοχή ναpκωτikών, αφού πάνω της βρέθηκαν οκτώ χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, ενώ άλλη μια 47χρονη υπάλληλος του καταστήματος κατηγορείται για έλλειψη άδειας εργασίας και βιβλιαρίου υγείας.

makeleio