Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Τρέλα με την «ανταλλαγή συντρόφων» στην Κρήτη! Το ξενοδοχείο μετατρέπεται σε παράδεισο του Swinging!




Σε παράδεισο για τη μόδα των τελευταίων ετών μετατρέπεται ξενοδοχείο στην περιοχή της Σταλίδας, το οποίο θα φιλοξενήσει φανατικούς οπαδούς του Swinging.

To ολλανδικό τουριστικό γραφείο του SDC που είναι τα μεγαλύτερα πρακτορεία swingers έχει ήδη προγραμματίσει να φέρει περίπου 170 ζευγάρια που αρέσκονται στην ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων για να απολαύσουν τις ιδιαίτερες...διακοπές τους στην Κρήτη.

Για σχεδόν μια εβδομάδα περίπου ζευγάρια διαφόρων εθνικοτήτων θα επισκεφτούν τη Σταλίδα και το ξενοδοχείο, το οποίο μάλιστα έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς πελάτες, οι οποίοι θα ταξιδέψουν από τις πατρίδες τους στο νησί.

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο αυτό είναι μια από τις πρώτες διεξόδους για τους...swingers, που πλέον βλέπουν και Έλληνες να αποτελούν μέλη κλαμπ με τέτοια νοοτροπία και τρόπο σκέψης.

Ήδη υπαρχουν διάφορες σελίδες και ομάδες οι οποιες μέσω του facebook καλούν τους τολμηρούς Έλληνες να μετάσχουν, πάντα με εχεμύθεια και απολυτη μυστικότητα.

Σημειώνεται ότι με την...έναρξη της λειτουργίας αυτού του ξενοδοχείου, η Κρήτη μπαίνει και σε αυτό το κομμάτι του Τουρισμού, έστω κι αν αυτό δεν είναι τόσο συνηθισμένο, ακόμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πηγή: creteplus.gr