Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΤΡΕΙΣ ΠΑΝΕΥΚΟΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!


Ποιος ο λόγος να τρέχετε να αγοράζετε αποσμητικά χώρου όταν μπορείτε μόνες σας να τα φτιάξετε στο πι και φι; Με απλά υλικά, που όλες έχετε στην κουζίνα σας, θα έχετε στα χέρια σας -μέσα σε λίγα μόλις λεπτά- τέλεια αποσμητικά χώρου που θα χαρίσουν απίστευτη αίσθηση δροσιάς στο σπίτι σας.

Πάμε να δούμε τρεις τέλειες συνταγές:

1η συνταγή
Ρίχνετε σε ένα κατσαρολάκι το χυμό από τρία λεμόνια, πέντε κλωναράκια δεντρολίβανο και λίγο εκχύλισμα βανίλιας. Ανακατέψτε καλά τα υλικά και αφήστε το μείγμα να βράσει για περίπου 10 λεπτά. Ρίξτε το μείγμα σε ένα βαζάκι και τοποθετήστε το σε κάποιο σημείο της κουζίνας ή του καθιστικού σας. Αν επιθυμείτε ακόμη πιο έντονη μυρωδιά, ρίξτε όσο ακόμη το μείγμα είναι ζεστό, μερικές φέτες λεμόνι και λίγο έξτρα δεντρολίβανο!
2η συνταγή
Ρίχνετε σε ένα κατσαρολάκι μερικές φέτες πορτοκαλιού, μερικά ξυλάκια κανέλας και λίγο γαρίφαλο. Ανακατέψτε καλά τα υλικά και αφήστε το μείγμα να βράσει για περίπου 10 λεπτά. Ρίξτε το μείγμα σε ένα βαζάκι και τοποθετήστε το σε κάποιο σημείο της κουζίνας ή του καθιστικού σας. Αν επιθυμείτε ακόμη πιο έντονη μυρωδιά, ρίξτε όσο ακόμη το μείγμα είναι ζεστό, 2-3 ακόμη ξυλάκια κανέλας.
3η συνταγή
Ρίχνετε σε ένα κατσαρολάκι μερικές φέτες πορτοκαλιού καθώς και το χυμό από μισό πορτοκάλι, λίγο τζίντζερ σε σκόνη και μικρή ποσότητα εκχυλίσματος αμυγδάλου. Ανακατέψτε καλά τα υλικά και αφήστε το μείγμα να βράσει για περίπου 10 λεπτά. Ρίξτε το μείγμα σε ένα βαζάκι και τοποθετήστε το σε κάποιο σημείο της κουζίνας ή του καθιστικού σας. Αν επιθυμείτε ακόμη πιο έντονη μυρωδιά, ρίξτε όσο ακόμη το μείγμα είναι ζεστό, λίγη ακόμη ποσότητα από το εκχύλισμα αμυγδάλου.

Δοκιμάστε τις παραπάνω συνταγές και θα μας θυμηθείτε. Τόσο απλά, γρήγορα και οικονομικά… το σπίτι σας θα μοσχοβολά όλη μέρα!