Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ «ΙΣΜΗΝΗ»


Δραστηριότητες Μαϊου – Ιουνίου 2015

· Με αφορμή την Μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου, θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή του Αγίου, στις 24 Μαϊου, ημέρα Κυριακή, για προσκύνημα.

· Μετά από επιθυμία των μελών μας, πραγματοποιούμε διήμερο προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκονται τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη, καθώς και ο τάφος του Γέροντα Παϊσιου του Αγιορίτη, την Κυριακή 31 Μαϊου και την Δευτέρα 1 Ιουνίου του Αγίου Πνεύματος.

· Ο Δήμος Θηβαίων διοργανώνει τον καθιερωμένο Λαϊκό Ημιμαραθώνιο «Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα», την Κυριακή 7 Ιουνίου, όπου ο Σύλλογος μας θα συμμετέχει , προσφέροντας μπουφέ από χειροποίητα εδέσματα, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, στους αθλητές που θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας.

· Την Τρίτη 9 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η επανεξέταση της Μαστογραφίας, στο Ογκολογικό Κέντρο Μαστού «Άγιοι Ανάργυροι».

· Το Σάββατο 13 Ιουνίου, το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου μας, θα συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει η Τοπική Κοινότητα Μελισσοχωρίου για την Μνήμη της Παναγίας της Αρβανίτισσας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9.00 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία του χωριού, μετά την περιφορά της Ιερής Εικόνας της Παναγίας. Μετά θα ακολουθήσει μπουφές. Για όσες φίλες επιθυμούν, η μεταφορά τους θα είναι δωρεάν.

· Την Κυριακή 21 Ιουνίου, , στο κέντρο «ΤΖΑΚΙ» στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θήβας, θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση - Συνεστίαση, για την λήξη της χρονιάς 2014 – 2015, με αφορμή το απολογιστικό έργο των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας. Πλήρες μενούς με ποτό και ζωντανή μουσική.

· Η χρονιά θα κλείσει με μονοήμερη εκδρομή, την Κυριακή 28 Ιουνίου, με προορισμό τον Πόρο, «Παραλία ΑΣΚΕΛΙ» και προσκύνημα στην Ιερά Μονή της Ζωοδόχου Πηγής.

Μ εκτίμηση
Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος
Μ. Θαλασσινού