Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Hot spot 5 αστέρων για τους «πρόσφυγες» στη Θήβα!

 http://www.radio-thiva.gr

Με τον Ελληνικό Λαό να πνίγεται στα χρέη και να ασφυκτιεί υπό το βάρος των ολοένα και αυξανόμενων φορολογικών βαρών, το αντεθνικό Κράτος προχώρησε μετά τυμπανοκρουσιών στα εγκαίνια "hot spot" στη Θήβα, το οποίο πρόκειται να στεγάσει άγνωστο για την ώρα αριθμό «προσφύγων». Χρυσή Αυγή: Hot spot 5 αστέρων για τους «πρόσφυγες» στη Θήβα!

Την ίδια λοιπόν περίοδο κατά την οποία Έλληνες αυτοκτονούν, χάνουν τις περιουσίες τους, μεταναστεύουν στο εξωτερικό εξαιτίας του μνημονιακού φορο-τυφώνα που σκεπάζει τη χώρα εδώ και επτά έτη, η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ με την συγκατάθεση και της ΝΔ προχωρά στην παραχώρηση προνομίων προς τους λαθρομετανάστες, προνόμια τα οποία οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες δεν βλέπουν ούτε με το κιάλι…

Στο πλαίσιο αυτό, 130 κοντέινερ με όλες τις ανέσεις, τοποθετήθηκαν στη Θήβα προς χάριν των «προσφύγων» που βρίσκονται στο Ελληνικό και πρόκειται να μεταφερθούν στη Βοιωτία. Τα εγκαίνια της συγκεκριμένης δομής έτυχαν της ενθουσιώδους κάλυψης από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, με τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής και τον τοπικό βουλευτή του Σύριζα να πανηγυρίζουν πως «από τις σκηνές περάσαμε σε κανονικά σπίτια»!

Φανταστείτε τα μισά μόνο απ’ όσα κάνει για τους «πρόσφυγες» η κυβέρνηση, να τα έκανε για τους συμπατριώτες μας που πλήττονται βάναυσα από την φοροεισπρακτική πολιτική των Μνημονίων, πόσο θα ανακούφιζε χιλιάδες νοικοκυριά τα οποία αδυνατούν σήμερα να ανταπεξέλθουν οικονομικά και βυθίζονται ολοένα και περισσότερο στην εξαθλίωση και στην απόγνωση.

Ευάγγελος Καρακώστας