Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Οι ανεξάρτητες γυναίκες είναι οι καλύτερες σύντροφοι


Aπό τη Σοφία Κροκιδά
Πολλοί θεωρούν τις ανεξάρτητες γυναίκες ακαταμάχητα ελκυστικές. Και έχουν πολλούς λόγους...
Οι γυναίκες με δυναμισμό ξέρουν τι θέλουν και δεν δέχονται συμβιβασμούς. Αλλά επειδή μπορούν να τα καταφέρουν μόνες τους, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στον έρωτα.

Στην πραγματικότητα, αυτός ο τύπος γυναίκας είναι μία ιδανική σύντροφος ακριβώς επειδή επιλέγει τον σύντροφό της. Εφόσον επιλέξει να είναι μαζί σου, μία γυναίκα που τα έχει τόσο καλά με τον εαυτό της ξέρεις ότι κάνει τις σωστές επιλογές. Να γιατί οι ανεξάρτητες γυναίκες είναι οι ιδανικές γυναίκες:

1. Μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς εκείνον
Ο άνδρας που είναι μαζί της δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσει για καταστάσεις εξάρτησης, γιατί έχει τη δική της ζωή. Δεν θα τον κάνει ποτέ να νιώσει άσχημα επειδή περνάει χρόνο με τους φίλους του. Θα τον ενθαρρύνει να κάνει δικά του πράγματα ξέροντας παράλληλα να είναι παρούσα όταν βρίσκονται μαζί.

2. Θα τον ωθήσει να πραγματοποιήσει τους στόχους του
Οι ανεξάρτητες γυναίκες είναι συνήθως δυναμικές και αποφασιστικές. Κυνηγάνε τα πάθη τους και θέλουν να κάνει το ίδιο και ο σύντροφός τους. Θα είναι ο καλύτερος εμψυχωτής και πηγή ενέργειας, ενώ παράλληλα χειρίζεται τις δικές της υποθέσεις. Μην ξεχνάτε ότι τίποτα δεν την ενοχλεί περισσότερο από την έλλειψη φιλοδοξιών!

3. Μπορεί να φροντίσει μόνη της τον εαυτό της
Είναι αυτόνομη και δεν χρειάζεται κανέναν παρά μόνο τον εαυτό της, εννοώντας ότι δεν περιμένει από τον σύντροφό της να είναι δίπλα της κάθε λεπτό, ούτε γκρινιάζει με το παραμικρό.

4. Του επιτρέπει να είναι ο εαυτός του
Δεν θα προσπαθήσει ποτέ να τον αλλάξει ή να τον κάνει κάποιον άλλον. Εάν είναι κάποιος μαζί της, απλά, έχει όλα όσα χρειάζεται. Εκτιμάει τη δική της προσωπικότητα, και θέλει το ίδιο και από εκείνον.

5. Σας θέλει! Δεν σας χρειάζεται!
Δεν έχει τάση εξάρτησης, ούτε κρεμιέται από πάνω του, πράγμα που κάνει τη σχέση πιο βαθιά. Δεν τον κρατάει δίπλα της μόνο και μόνο για να μην νιώθει μοναξιά. Θέλει να είναι μαζί του επειδή τον αγαπάει και τον εκτιμάει. Θυμηθείτε, δεν θα αφοσιωθεί στον οποιονδήποτε! Ακόμη κι αν κάποιες φορές μοιάζει να μην έχει ανάγκη ή να νιώθει ο σύντροφός της ότι δεν έχει κάτι να προσφέρει, αλλά η αγάπη της και η αφοσίωσή της είναι η κινητήριος δύναμη που την κάνει να μένει δίπλα του.
Πηγή