Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Τα λάθη που επιβάλλεται να κάνεις όταν ταξιδεύεις!


Τα ταξίδια είναι υπέροχα ακόμα κι αν δεν κάνεις τίποτα. Και μόνο που θα επισκεφτείς ένα καινούργιο μέρος είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό αρκεί για να σε ανανεώσει.

Υπάρχουν, όμως, μερικά λάθη που επιβάλλεται να κάνεις γιατί θα κάνουν το ταξίδι σου μοναδικό και θα το θυμάσαι για πάντα.

Ποια είναι αυτά;

Μη δεις αυτά που ΠΡΕΠΕΙ να δεις

Σε κάθε μέρος υπάρχει μια λίστα με αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να δεις. Γιατί; Μπορείς να δεις ό,τι θέλεις και ό,τι σε ενδιαφέρει. Ακόμα κι αν παραλείψεις κάτι, μην ξεχνάς ότι το ταξίδι το κάνεις για σένα και μόνο.

Μπορείς να χαθείς
Άφησε για μια μέρα τον χάρτη στο ξενοδοχείο ή μη χρησιμοποιήσεις το GPS σου. Δεν έγινε και κάτι. Μπορείς να περιπλανηθείς στους δρόμους και οπου σε βγάλει (αρκεί να θυμηθείς το δρόμο της επιστροφής).

Μίλα σε ξένους
Μίλα σε ντόπιους την ώρα που πίνεις το πρωινό σου καφεδάκι. Ζήτα από κάποιον να σου προτείνει πράγματα να κάνεις. Καινούργιο μέρος, καινούργιοι άνθρωποι.

Μην ξεχνάς ότι είσαι τουρίστας
Να φέρεσαι σαν τουρίστας. Κανείς δεν θα σε θυμάται μόλις φύγεις! Βγάλε όσες φωτογραφίες θέλεις αλλά να θυμάσαι να ζήσεις και τη στιγμή.

Αγόρασε κάτι άχρηστο
Ναι, μπορείς να αγοράσεις κάτι εντελώς άχρηστο, κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ αλλά θα το έχεις να το θυμάσαι! Καλύτερα να αγοράσεις κάτι παραδοσιακό ακόμα κι αν είναι χαζό!