Τρίτη 23 Απριλίου 2019

«828.000 για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού δημοτικού γυμναστήριου δήμου Θηβαίων Ανδρέας Ερρίκος Χατζόπουλος»


Ανάμεσα στις 51 προτάσεις που εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης για χρηματοδότηση παρεμβάσεων ενεργειακής απόδοσης σε κλειστά γυμναστήρια βρίσκεται το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Θηβαίων «Ανδρέας Ερρίκος Χατζόπουλος».

Ο βουλευτής Βοιωτίας, Νίκος Θηβαίος, επισημαίνει σχετικά πως «η χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου “Ανδρέας Ερρίκος Χατζόπουλος” με 828.385,99 ευρώ σηματοδοτεί μια αναβάθμιση με απτά αποτελέσματα. Αποδεικνύεται καθημερινά πως ο Πολιτισμός, η Παιδεία και ο Αθλητισμός παραμένουν κεντρικοί πυλώνες της κυβερνητικής πολιτικής.»

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης χρηματοδοτεί Επεμβάσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης και Εξοικονόμησης Ενέργειας, όπως π.χ. επεμβάσεις επί του κελύφους με προσθήκη μόνωσης, αντικατάσταση κουφωμάτων και υαλοπινάκων με νέoυς υψηλής ενεργειακής απόδοσης, αντικατάσταση συστήματος καυστήρα/λέβητα/σωληνώσεων με σύστημα που επιτρέπει χρήση ΑΠΕ, αντικατάσταση παλαιού συστήματος κλιματισμού, κτλ.

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας,

Νίκου Θηβαίου