Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Έντονες Διαμαρτυρίες Απο Κατοίκους Και Επαγγελματίες Των Ερυθρών Αττικής Για Το Επικείμενο Κλείσιμο Του Υποκαταστήματος Της Εθνικής Τράπεζας Το Οποίο Εξυπηρετεί Χιλιάδες Κόσμο Στην Περιοχή!



Έντονες είναι οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας των Ερυθρών Αττικής για το φημολογούμενο/επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας.Να επισημάνουμε ότι εκτός απο το πρόβλημα που δημιουργείται στις ίδιες τις Ερυθρές,υπάρχει και πληθυσμός και απο τα γύρω χωριά ο οποίος εξυπηρετείται απο το συγκεκριμένο κατάστημα.
Oι Επαγγελματίες των Ερυθρών μαζεύουν ήδη υπογραφές προκειμένου να διαμαρτυρηθούν καταθέτοντας επιστολή διαμαρτυρίας στο γραφείο παραπόνων της ΕΤΕ.

Διαβάστε το κείμενο το οποίο ανέβασαν στο facebook:

Στα πλαίσια της αντιπαράθεσής μας ως επαγγελματίες, αλλά και ως απλοί πολίτες, στο κλείσιμο του υποκαταστήματος 343 της ΕΤΕ στις Ερυθρές, αποφασίστηκε να συντάξουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο αφού συνυπογραφεί με σφραγίδα επιχείρησης και υπογραφή, θα κατατεθεί στο γραφείο παραπόνων της ΕΤΕ.
Το έγγραφο θα βρίσκεται για υπογραφή, στο καφέ Cinema, από την Κυριακή 14/04/19 και ώρα 12.00 και για μία εβδομάδα.

''Ερυθρές 13/04/2019
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΥΘΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (343).

Αξιότιμε κύριε/α,
Oι υπογράφοντες αυτήν την επιστολή είμαστε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και καταστημάτων που λειτουργούν στις Ερυθρές Αττικής του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών. Αφορμή για την επιστολή ήταν η πληροφόρηση που είχαμε ότι το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που λειτουργεί στην πόλη μας πρόκειται να κλείσει και μάλιστα πολύ σύντομα.
Θα θέλαμε λοιπόν να σας εκφράσουμε την έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια μας για αυτήν την ενέργεια που, αν όντως συμβεί, μόνο αρνητικές επιπτώσεις θα έχει τόσο για τους μόνιμους κατοίκους και κατόχους ατομικών λογαριασμών ΕΤΕ, όσο ειδικά για εμάς που έχουμε εταιρικούς λογαριασμούς και POS.
Το συγκεκριμένο υποκατάστημα λειτουργεί εδώ και περίπου 50 χρόνια σε ιδιόκτητο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας και εξυπηρετεί τις ανάγκες όχι μόνο των κατοίκων των Ερυθρών αλλά και όμορων κοινοτήτων έως και κατοίκων της Θήβας οι οποίοι πολλές φορές εκτελούν τις συναλλαγές τους εδώ λόγω της πολύωρης αναμονής που συναντούν στο αντίστοιχο υποκατάστημα της Θήβας.
Ειδικά όμως εμάς τους καταστηματάρχες/επιχειρηματίες των Ερυθρών αυτή η προοπτική μας βρίσκει αντίθετους και δυσαρεστημένους διότι θα δυσκολέψει κατά πολύ την καθημερινότητά μας στη δουλειά. Δεν είναι εύκολη η μετάβαση στη Θήβα όπου βρίσκεται το πλησιέστερο κατάστημα και, όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο χρόνος αναμονής εκεί θα αποτελέσει ένα επιπλέον πρόβλημα για εμάς. Είχαμε επιλέξει να διατηρούμε τους εταιρικούς μας λογαριασμούς και τα POS μας στην ΕΤΕ λόγω της ύπαρξης αυτού του υποκαταστήματος. Η παύση λοιπόν της λειτουργίας του θα σημάνει την αναγκαστική μετάβασή μας στη Θήβα, όπου φυσικά υπάρχουν υποκαταστήματα όλων των τραπεζών, άρα και περισσότερες ‘επιλογές’ για τους δυσαρεστημένους πελάτες σας.
Δεν έχουμε καμία πρόθεση εκβιασμού, θέλουμε απλά να σας εκθέσουμε το πρόβλημά μας και την ελπίδα μας ότι θα συμμεριστείτε τον προβληματισμό μας και δεν θα σταματήσετε τη λειτουργία του υποκαταστήματος 343 στις Ερυθρές. Περιμένουμε τη θετική σας ανταπόκριση.

Με εκτίμηση,
Οι υπογράφοντες επαγγελματίες Ερυθρών Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας''

Προσθήκη κειμένου 17/4/19 ώρα 11:16Παράλληλα με το συλλογικό έγγραφο διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΤΕ Ερυθρών, καλό είναι να γίνει και από τον καθένα από εμάς, παράπονο στο κάτωθι link. ( Μέχρι εχθές το απόγευμα, η ΕΤΕ είχε λάβει μονάχα 5 παράπονα.....)
https://www.nbg.gr/el/contact?fbclid=IwAR2LRsoZ-4boL4Rc78lAduUXtvR0fAmV3-BLLM80vth92qXEzBrDzK1UXd4

newspull.gr