Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Πάρις Βυλλιώτης Δικηγόρος οικογένειας 8χρονης: Όψιμη η συγγνώμη του 54χρονου



Κορυφώνεται η αγωνία για την μικρή Αλεξία. Στη Δικαιοσύνη ο κατηγορούμενος για τους πυροβολισμούς που την τραυμάτισαν.

«Θερμή παράκληση για πιο διακριτική μεταχείριση από τα ΜΜΕ», απηύθυνε ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης Αλεξίας, που σήμερα μπαίνει στο τέταρτο 24ωρο της κρίσιμης νοσηλείας της στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Πάρις Βυλλιώτης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι, «θα αποδοθούν οι κατηγορίες που πρέπει να αποδοθούν», τονίζοντας ότι η οικογένεια «έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη».

Ευχαριστώντας την Αστυνομική Διεύθυνση Λιβαδειάς, και κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση, περιορίστηκε να πει ότι, είναι «όψιμη η συγγνώμη που ζητάει, ίσως θα έπρεπε να τη ζητήσει από τις αστυνομικές αρχές».

Ο 54χρονος, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε γύρω στις 16:00 της Πρωτομαγιάς ενώπιον του Εισαγγελέα Θηβών.

Αφού του ασκήθηκε η δίωξη, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε διορία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή. Μέχρι τότε, θα κρατείται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.