Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ": Για μια συζήτηση που δεν έγινε


ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ

Η πρωτοβουλία των «ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» για την οργάνωση συζήτησης με τους υποψήφιους Δημάρχους Θηβαίων, με βάση ερωτήματα θεσμικών φορέων πάνω σε συγκεκριμένα προβλήματα του δήμου, κρίθηκε από την πλευρά της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» ως θετική στην προσπάθεια για καλύτερη ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Παρά τις αδυναμίες και τα λάθη του όλου εγχειρήματος ( μη δημοσιογραφική κάλυψη- απουσία σημαντικών φορέων και φορέων από τις εκλογικές περιφέρειες πλην Θήβας- ασάφεια και καθυστέρηση στους όρους συζήτησης ή παρουσίας κοινού κ.λ.π), οι τελευταίοι που θα επιθυμούσαμε την ματαίωσή της ήμασταν εμείς. Έχουμε κάθε λόγο να θέλουμε να διαδώσουμε και να επικοινωνήσουμε τις ξεκάθαρες και ολοκληρωμένες θέσεις και προτάσεις μας, όχι μόνο ως προς τα ερωτήματα αλλά και σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Θηβαίων.

Από τη στιγμή, όμως, που έστω κι ένας υποψήφιος αρνήθηκε να συμμετάσχει η συζήτηση δεν είχε για εμάς νόημα, για λόγους ισονομίας.

Από σεβασμό στους φορείς και τους δημότες κρίναμε πως οφείλουμε να απαντήσουμε στα 8 ερωτήματά τους σε κατ΄ιδίαν και δημόσια επικοινωνία μαζί τους.

Με τιμή

Για τη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος

ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ