Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Γεννήθηκα στο Κόκκινο , στο άκρο του δήμου Ορχομενού. Κατοικώ στο Ακραιφνιο το τόπο εκείνο που ο Πτωος Απόλλωνας αποφάσισε να τον λατρεύουν. 

Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Ζάντζα και μητέρα δυο κοριτσιών. 

Ο πολιτιστικός και λαογραφικός πλούτος της περιοχής με ενεργοποίησαν να συμμετάσχω αρχικά και στη συνέχεια να ηγηθώ του πολιτιστικού - μορφωτικού συλλόγου "Ακραιφνείς". Μέσα από αυτή τη δράσηκατάλαβα τη βαθιά πολιτιστική σύνδεση κι αλληλεξάρτηση των χωριών που αποτελούν τον Καλλικρατικό δήμο Ορχομενού .

Αρχικά, υπηρέτησα το δήμο ως διοικητικός υπάλληλος μέχρι το 2007. Η εμπειρία μου αυτή με έφερε σ' επαφή με τα προβλήματα και τις ελλείψεις του δήμου, τα αιτήματα και τις αγωνίες των πολιτών.ετσι με τόλμη και θάρρος ζήτησα την εμπιστοσύνη σας στις εκλογές του 2014, κάλεσμα στο οποίο με τιμήσατε και σας ευχαριστώ! 

Το διαρκές ενδιαφέρον μου για τη ζωη του τόπου μας και η πίστη στο όραμα ενός διευρυμένου καλλικρατικού δήμου που θα αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα σταθερότητας και ανάπτυξης με οδηγούν εκ νέου ,στις εκλογες του Μαΐου να διεκδικήσω την ψήφο σας. 

Σ' αυτές τις εκλογές, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να χαράξουμε πορεία προοπτικής με πολιτικές και ηθικές δεσμεύσεις για έναν ποιοτικό κι ανανεωμένο δήμο, ισχυρό να διεκδικήσει τη θέση του στη νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης.

 Με επικεφαλή το Σταύρο Χριστακάκη , με σεβασμό, ήθος κι αγωνιστική διάθεση απέναντι στη διαφθορά της φιλοδοξίας και στην αυτοδιοικητική αδράνεια θα δημιουργήσουμε μαζί το μέλλον! Γι αυτό στέκομαι απέναντι σας και ζήτω υπεύθυνα την ψήφο σας!