Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΛΑΟΣ: Ανακοίνωση για την αύξηση της εγκληματικότητας

Εξηνταπέντε χρόνια από την αποχώρηση των Γερμανών έχει να ακουστεί ο ήχοs μιαs έκρηξηs έστω και ελεγχόμενηs στην πόλη μαs .
Τρία περιστατικά μέσα σε μια βδομάδα στον πιο πολυσύχναστο δρόμο τηs πόληs, η ληστεία με kalasnikof τηs Εθνικήs τράπεζαs, η ληστεία από δυο αλλοδαπούs στο περίπτερο έξω από την Εθνική και η βόμβα ακριβώς απέναντι στην Alpfa Bank έκαναν τουs Θηβαίουs πολίτες να «κοιτάνε πίσω τουs». Μαζί με αυτά και σωρεία άλλων μικρότερων περιστατικών, με ληστείεςs ηλικιωμένων, με διακίνηση και χρήση ναρκωτικών, με παρενοχλήσειs από μέρους των αλλοδαπών (που έφτασαν τιs 25000 χιλ.), με ληστείες και φθορές στην γύρω ύπαιθρο και στον αγροτικό εξοπλισμό (και από την άλλη το αρμόδιο υπουργείο να μηχανεύεται τρόπουs να καταργήσει την αγροφυλακή καταστώντας τις αγροτικέs εκμεταλλεύσεις νησίδες ανομίαs.
Η πάσης φύσεως εγκληματικότητα εκτοξεύθηκε και το πέπλο τηs ανασφάλειαs απλώθηκε πάνω από την μικρή επαρχιακή και μέχρι τώρα ήσυχη πόλη μαs. Ο νόμοs στην επαρχία Θηβών επιβάλλεται χάρη στο φιλότιμο και την αυτοθυσία των λιγοστών ανδρών τηs αστυνομικήs δύναμηs που αν και πριν ένα χρόνο βάλαμε τα παιδιά μαs να τουs πετροβολήσουν δεν μετατράπηκαν σε ένστολουs δημόσιουs υπάλληλουs να βάζουν σφραγίδεςs και να εκδίδουν πιστοποιητικά αλλά επιμένουν πεισματικά να κάνουν το κάτι παραπάνω. Είναι διάχυτη η αίσθηση στην πόλη ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί.
Κύριε Χρυσοχοίδη ΖΗΤΟΥΜΕ την άμεση ενίσχυση σε υλικό και άνδρεςs των αστυνομικών δυνάμεων τηs επαρχίαs Θηβών που σαν άμεσα γειτνιάζουσα με την Αθήνα δέχεται μεγάλη εγκληματική πίεση. Κάντε το ή παραιτηθείτε …
Δ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ ΘΗΒΩΝ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ