Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Κοπή πίτας του συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Θηβαίων


 
 
Στην κοπή πίτας του συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Θηβαίων παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων Νικόλαος Σβίγγος, σε εκδήλωση που έγινε στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου.  
pita_svigos Στην ομιλία του ο κ. Σβίγγος αναφέρθηκε στις άριστες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης μεταξύ της Δημοτικής αρχής και των εργαζομένων και στο όραμα του για την ανάπτυξη του Δήμου.
«Οι ευχές μου για υγεία και ελπίδα είναι ουσιαστικές και μέσα από την καρδιά μου.
Αυτά τα τρία έτη βρεθήκαμε με τους εργαζόμενους σε έναν πολύ καλό δρόμο επιτυχιών και επίλυσης σημαντικών και χρονιζόντων προβλημάτων της πόλης μας.
Τους ευχαρίστησα για την άψογη συνεργασία και ευχήθηκα και αυτό το έτος να είναι έτος συμπόρευσης, δημιουργίας και αποτελεσματικότητας.
Παράλληλα τους κάλεσα να δώσουμε το παρών και τις μάχες, σε όλους τους τομείς για την προστασία της πόλης μας, του περιβάλλοντος  ώστε να επιτύχουμε αυτά που δυστυχώς δεν προσφέρει ούτε απλόχερα, ούτε ως οφείλει το Κράτος, η Πολιτεία, οι κυβερνήσεις.
Οι αγώνες ακόμη και σήμερα για την ποιότητα ζωής του πολίτη είναι στο επίκεντρο. Οι αγώνες για την προστασία του περιβάλλοντος, επίσης.