Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη! Στέλνουν με τρένα ανήλικα αγόρια να κάνουν πιάτσα! ΓΟΝΕΙΣ, διαβάστε αυτό το άρθρο!



H οδός Αφροδίτης έχει μετατραπεί σε πιάτσα-παράδεισο για παιδεραστές και παιδόφιλους που «ψαρεύουν» αγόρια.

Οπως γράφει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Espresso», η οδός Αφροδίτης έχει μετατραπεί σε πιάτσα-παράδεισο για παιδεραστές και παιδόφιλους που «ψαρεύουν» αγόρια τα οποία εκμεταλλεύονται κυκλώματα στον χώρο του trafficking.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα παιδιά έρχονται στη Θεσσαλονίκη από διάφορες περιοχές, ενώ τα περισσότερα φτάνουν με τρένο ή λεωφορείο από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. «Στην οδό Αφροδίτης ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ακόμα και τις αρρωστημένες ορέξεις του στα κορμιά των παιδιών.

Το πρωί λειτουργούν κανονικά τα καταστήματά μας, αλλά το βράδυ η εικόνα που υπάρχει είναι τελείως διαφορετική» αναφέρει χαρακτηριστικά στην Espresso κάτοικος της περιοχής.


«Ειδικά στη Θεσσαλονίκη έρχονται καθημερινά λεωφορεία με παιδιά που δεν συνοδεύονται πάντα από τους γονείς τους. Τα ξεφορτώνουν σε διάφορα σημεία για να προωθηθούν στην επαιτεία ή στην πορνεία», λέει στην εφημερίδα από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso