Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Η ιδέα ότι η ζάχαρη κάνει κακό, έρχεται σε αντίθεση με το ανθρώπινο ένστικτο.



Η ιδέα ότι η ζάχαρη κάνει κακό, έρχεται σε αντίθεση με το ανθρώπινο ένστικτο. Η επιθυμία μας για γλυκιά γεύση είναι μια φυσική αίσθηση που μας βοήθησε και μας οδήγησε μακριά από δηλητηριώδεις και πικρές τροφές, ενώ μας έστρεψε προς ευεργετικές γλυκές τροφές, όπως το καλαμπόκι, τον αρακά, τα καρότα και τα φρούτα.
Τα προβλήματα όμως με τη ζάχαρη είναι καλά τεκμηριωμένα σε μεγάλα ιατρικά περιοδικά σε όλο τον κόσμο. Η ζάχαρη έχει αποδειχθεί ότι:
Αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο του μαστού
Διπλασιάζει τον κίνδυνο για καρκίνο των χοληφόρων οδών (ήπαρ)
Καταστρέφει τις βιταμίνες Β και το χρώμιο
Παρεμβαίνει στην απορρόφηση του ασβεστίου και του μαγνησίου
Προκαλεί καρδιακές παθήσεις
Αυξάνει τα επίπεδα χοληστερόλης και ινσουλίνης
Αυξάνει την αρτηριακή πίεση
Αυξάνει τα τριγλυκερίδια
Αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα
Προκαλεί φλεβίτιδα
Καταστρέφει τα νεφρά
Προκαλεί ή επιδεινώνει την αρθρίτιδα
Αυξάνει την οξύτητα του στομάχου
Προκαλεί πρόβλημα στη χολή (χολολιθίαση)
Συμβάλλει στην παχυσαρκία

SugaVida, γλυκό Superfood Υγείας

Εμείς δοκιμάσαμε το SugaVida, υποκατάστατο της ζάχαρης από το φοίνικα Παλμύρα που χωρίς χημικά πρόσθετα αποτελεί ένα 100% οργανικό προϊόν που όχι μόνο έχει απίστευτη γεύση, αλλά είναι πλούσιο σε όλο το φάσμα των βιταμινών Β και ιδιαίτερα σε Β12. Μία κουταλιά της σούπας προσφέρει το 80% σε Β12 που χρειαζόμαστε καθημερινά! Με το SugaVida κάθε τροφή και αφέψημα μετατρέπεται σε ΥΠΕΤΡΟΦΗ!