Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Θηβαίων




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με δύο αλλαγές στο σχήμα των Αντιδημάρχων ξεκινά η δεύτερη περίοδος της δημοτικής θητείας στο Δήμο Θηβαίων.
Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου με την υπ' αρ. 232/2017 απόφασή του όρισε νέους Αντιδημάρχους για τις Δημοτικές Ενότητες Πλαταιών και Θίσβης τους κ.κ. Βασίλειο Κατσάρα  και Αναστάσιο Καμούτση  αντίστοιχα,  ενώ διατήρησε τους Αντιδημάρχους κ.κ. Παναγιώτη Τσαραμπάρη για τη Δημοτική Ενότητα Βαγίων, Ανδρέα Χατζησταμάτη και Σπυρίδωνα Κίτσο με καθ’ ύλην αρμοδιότητες.
Οι Αντιδήμαρχοι θα έχουν θητεία από 1-3-2017 έως 31-8-2019 και τους μεταβιβάστηκαν  συγκεκριμένες  αρμοδιότητες.
( Δείτε εδώ : https://drive.google.com/file/d/0Bwe3sF911CPSb0JfY3pqYzVlQzg/view την απόφαση και αναλυτικά όλες τις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων) 

Mε αφορμή τις αλλαγές στο σχήμα των Αντιδημάρχων ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στις 28 Φεβρουαρίου 2017 έληξε  η θητεία των Αντιδημάρχων, σύμφωνα με το νόμο,  καθώς βρισκόμαστε στη μέση της θητείας μας. Ως εκ τούτου θεώρησα ότι πρέπει  να δοθεί η ευκαιρία και σε νέα πρόσωπα από τη δημοτική μας ομάδα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τόπο μας και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσήλωση το έργο της Δημοτικής Αρχής.
Η ανανέωση στο σχήμα των Αντιδημάρχων αφορά τη Δ.Ε. Πλαταιών και τη Δ.Ε. Θίσβης και εύχομαι στους νέους Αντιδημάρχους κ.κ. Κατσάρα και Καμούτση καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και στους κ.κ. Κίτσο, Χατζησταμάτη και Τσαραμπάρη- που παραμένουν Αντιδήμαρχοι- καλή συνέχεια στο έργο τους. 

Δράττομαι τις ευκαιρίας να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πρώην Αντιδημάρχους Θίσβης κ. Γιώργο Σκαλή και Πλαταιών κ. Γιώργο Μητσάκη για την πολύτιμη συμβολή τους στο έργο της Δημοτικής Αρχής. Είχαμε μία αγαστή συνεργασία και πιστεύω ότι καταφέραμε μαζί ένα σημαντικό και ουσιαστικό έργο για τις συγκεκριμένες ενότητες. Η συνεργασία μας φυσικά δεν σταματά καθώς θα συνεχίζουν ως Δημοτικοί Σύμβουλοι να στηρίζουν και να βοηθούν τον τόπο μας».