Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Πολιτική παρέμβαση από το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΝΕΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΠΡΟΘΥΜΩΝ» ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ

Η κυβέρνηση των Νεομνημονιακών «προθύμων» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει το καταστροφικό έργο των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων.
H τάχα διαπραγμάτευση μοναδικό στόχο έχει την εφαρμογή και εξειδίκευση των αντιλαϊκών μέτρων που ψήφισαν τον Αύγουστο του 2015, μαζί με τη Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ.
Τα μέτρα αυτά θα οδηγήσουν στην περαιτέρω εξαθλίωση της εργατικής οικογένειας και ελληνικής κοινωνίας . Οι μόνοι κερδισμένοι από τις μνημονιακές πολιτικές είναι οι διεθνείς και ντόπιοι τραπεζίτες - τοκογλύφοι, καθώς και τα διεθνή και ντόπια μονοπώλια.
Η Κυβέρνηση των «προθύμων» καλεί και εγκαλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους μικρομεσαίους, τους αγρότες ακόμα και τους ανέργους να πληρώσουν τα χρέη που δημιούργησαν οι τραπεζίτες -τοκογλύφοι με τις πλάτες των «προθύμων» κυβερνήσεων.
Η μόνη λύση είναι διαγραφή του χρέους, έξοδος από την Ευρωζώνη και Ε.Ε., λαϊκός ξεσηκωμός για ανατροπή των μνημονιακών κυβερνήσεων, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για πραγματική λαϊκή κυριαρχία.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ