Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

«Η ισχύς εν τη ενώσει…» Ήταν όλοι εκεί!! Βροντερό και δυναμικό παρόν«Η ανομία δεν θα περάσει και ο Λεβαδειακός πρέπει και αξίζει να είναι στη Super League» ήταν το μεγάλο σύνθημα που δόθηκε σήμερα το απόγευμα σε μια πραγματική κατάμεστη αίθουσα στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας στη Λιβαδειά.
Και επιτέλους όλοι ήταν εκεί δίνοντας ένα μεγάλο και βροντερό παρόν με πολύ δυναμική δίνοντας παράλληλα και το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο Λεβαδειακός δεν είναι μόνος, έχει και αυτός την δική του ιστορία και ανήκει πραγματικά στη Super League.
Κι έδωσαν όλοι το παρόν. Η Δήμαρχος Λιβαδειάς, οι βουλευτές του νομού, εκπρόσωποι της περιφέρειας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του εμπορικού κόσμου της πόλης και πλήθος φίλαθλου κόσμου. Όλοι μα όλοι αφού ενημερώθηκαν δήλωσαν όχι μόνο την συμπαράσταση στην ομάδα αλλά και το γεγονός ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να πάρει ο Λεβαδειακός αυτό που του αξίζει και αυτό που το δικαιούται.Παρόντες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος και ο βουλευτής της Ν.Δ. Ανδρέας Κουτσούμπας. Και οι δυο τους τόνισαν το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός δικαιούται νόμιμα να βρίσκεται στη Super League ενώ καταδίκασαν κάθε προσπάθεια πολιτικής παρέμβασης από την Μακεδονία απ’ οπουδήποτε κι αν προέρχεται.

Η Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης αυτής της προσπάθειας δηλώνοντας ότι θα κινηθεί προς πάσα κατεύθυνση για το σκοπό αυτό.

Ανάλογες ήταν και οι τοποθετήσεις των αντιπεριφερειαρχών Φανής Παπαθωμά και Γιάννη Ταγκαλέγκα που δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση στην ομάδα σε αυτό που δικαιούται.

Καταλυτικός και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κώστας Νίκας που τόνισε ότι ο Λεβαδειακός οφείλει και πρέπει να αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία δηλώνοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει άλλη απόφαση εκτός από την παραμονή του Λεβαδειακού.Την ενημέρωση για όλα τα τεκταινόμενα την έκανε ο πρώην Δήμαρχος Λιβαδειάς και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, δικηγόρος Αριστείδης Ριύσσαρης λέγοντας τα πράγματα με τ’ όνομά τους και όπως αυτά είναι κανονικά επιβεβαιώνοντας κατά τον καλύτερο τρόπο ότι ο Λεβαδειακός έχει το απόλυτο δίκηο με το μέρος του. Παράλληλα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Κολοκυθάς ανέλυσε τα υπάρχοντα δεδομένα εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ο Λεβαδειακός θα παραμείνει στην κατηγορία.

Παραβρέθηκαν επίσης και το σύνολο των παλαιμάχων του Λεβαδειακού δηλώνοντας την συμπαράστασή τους στην ομάδα όπως και οι Γιώργος Λιανός (πρόεδρος ΝΟΔΕ Βοιωτίας), Θανάσης Καλογρηάς (πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου), Γιώργος Ζιώγας (επικεφαλής της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας ενεργών Πολιτών»).

Επίσης μήνυμα συμπαράστασης έστειλε και ο όμορος Δήμος Ορχομενού ενώ στην συγκέντρωση βρέθηκε και μίλησε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Νταβαλούμης.Την συμπαράστασή του εξέφρασε με μήνυμα και το Επιμελητήριο Βοιωτίας δια επιστολής του προέδρου Παναγιώτη Αγνιάδη που απουσίαζε λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων.

Και τέλος αποφασίστηκε να συσταθεί μια επιτροπή που θα την αποτελούν οι δυο βουλευτές, η Δήμαρχος, εκπρόσωπος της περιφέρειας και εκπρόσωποι των φορέων της πόλης έτσι ώστε να επισκεφθούν σύντομα τα αρμόδια υπουργεία κάνοντας τις απαραίτητες παραστάσεις για να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Πραγματικά τέτοια συγκέντρωση είχαμε να δούμε χρόνια στη Λιβαδειά κι εδώ να συγχαρούμε και τη Λέσχη Φίλων Λεβαδειακού που την οργάνωσε κατά τον καλύτερο τρόπο. Κι όλοι έδειξαν ότι όταν θέλουμε μπορούμε και ότι ο Λεβαδειακός είναι ο πραγματικός αυτοκράτορας της Στερεάς Ελλάδας.