Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη γι αυτό το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 4η γιορτή χειμερινής περιόδου, στην Αράχωβα λόγω επικείμενων κακών καιρικών συνθηκών που έχουν προβλεφθεί και μεταφέρεται για το άλλο Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017.

-1:13

4η Γιορτή έναρξης Χειμερινής περιόδου στην Αράχωβα στις 18 Νοεμβρίου στην Αράχωβα!
Σας περιμένουμε όλους!

Η Αράχωβα είναι ο προορισμός των τεσσάρων εποχών. Συνδυάζει τον αλπικό δυναμισμό, δίπλα στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας τον Παρνασσό, με την αρχαία κληρονομιά των Δελφών. Επιλέξτε όμορφες διαδρομές μέσα στο ελατόδασος του Παρνασσού, εξερευνήστε τις εντυπωσιακές καταβόθρες και τα σπήλαια και χαρείτε τη μαγεία της φύσης, κάνοντας ποδήλατο και περιπάτους. Περπατήστε κατά μήκος του παραδοσιακού Αραχωβίτικου ελαιώνα, που καταλήγει στους Δελφούς.

Όμως και τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου η Aράχωβα είναι πανέμορφη καθώς η ζέστη υποκύπτει στη βουνίσια δροσιά του Παρνασσού, ενώ ο τουριστικός θόρυβος του καλοκαιριού δίνει τη θέση του στη γαλήνη του ορεινού προορισμού της Αράχωβας. Η διαμονή σας στην Αράχωβα, μπορεί να συνδυαστεί και με εναλλακτικές δραστηριότητες ορεινού τουρισμού, τις ομορφιές της φύσης και του μαγευτικού τοπίου που θα σας καταπλήξουν. Σε απόσταση μισής ώρας μπορείτε να απολαύσετε τη θάλασσα του Κορινθιακού στη γραφική Αντίκυρα, την Ιτέα και το Γαλαξείδι. Η Μονή Οσίου Λουκά με τα εντυπωσιακά ψηφιδωτά θα σας συναρπάσει!

Επίσης μπορείτε να συνδυάσετε την Αράχωβα με το Ρουμελιώτικο Πάσχα και το ξακουστό «πανηγυράκι», βίωμα μοναδικό κάθε Αραχωβίτη. Περπατήστε στα παραδοσιακά στενά της Αράχωβας και γευτείτε τα Αραχωβίτικα παραδοσιακά προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση η Αράχωβα θα σας μείνει μια όμορφη ανάμνηση!